СДА

Виев Фулл Версион: Решити Након надоградње на ВБЕТ354 - Преводи више не ради

Noob
18-01-12, 16:16
Само надоградити сам од 353 до 354, и све је добро прошло. После надоградње, сада видим да преводи се више не ради, ау Доступност провајдера, они сви поставити на "Не".
Раније сам имао в2 Гоогле, Мицрософт и Апертиум рад са одговарајућим АПИ тастера.

JA takođe u vbet glavne opcije, sam gresku:

Error:
Destination of your forum has to start with "/"

Мој форум је наведен у роот домена (форум.домаин.цом) без директоријум.
Ако покушам да једноставно стави "/" у пољу, онда каже:

Error:
Destination of your forum could not end with "/"

Нисте сигурни да ли је то повезано са преводима не раде?

r.dziadusz
18-01-12, 17:32
Хи

Мој форум је наведен у роот домена (форум.домаин.цом) без директоријум.
Ако покушам да једноставно стави "/" у пољу, онда каже:
Не стављајте "/" само оставите празно

to je samo je upozorenje, čuvaju čak i sa ovu poruku, i ovde je brzo popravljanje situacije za ovaj bug: fix (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/2743-4-4-6-bug.html#post11562)

О свом првом броју, видевши "онемогућити" АПИ је када имате привремено достигла своје границе, да проверава на сваких 10 минута, Молимо вас да покренете тест за Гоогле АПИ В2 и Мицрософт (који се користите: "стари" или Мицрософт Азуре од ) Највероватније то није грешка, али радо ће вам помоћи да сазнате шта је у реду

Noob
18-01-12, 21:26
Ја сам користио стару ... дозволите ми покушати азур преводилачке услуге ... ћемо се вратити ускоро.

Хвала!

vBET
23-06-12, 21:17
Па како је било? нема проблем и даље постоји?

vBET
07-07-12, 14:47
Нема одговора - сматра питање је нестао. Ако не пишите на ову тему :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1