PDA

مشاهده نسخه کامل : حل پس از ارتقاء به VBET354 -- ترجمه ها کار نمی کند

Noob
18-01-12, 16:16
من فقط 353-354 ارتقا، و تمام رفت و. پس از ارتقاء، من در حال حاضر که ترجمه های دیگر کار می کند، و در دسترس ارائه دهنده خدمات، همه آنها را به "خیر" است.
پیش از این، من تا به حال V2 گوگل، مایکروسافت، و Apertium کار با کلید API صحیح است.

من هم در گزینه های اصلی علم و تکنولوژی سیاسی اطلاع، من خطا:

Error:
Destination of your forum has to start with "/"

انجمن من این است که در ریشه دامنه (forum.domain.com) با هیچ پوشه ذکر شده است.
اگر من سعی می کنم به سادگی با قرار دادن یک "/" را در جعبه، و سپس آن را می گوید:

Error:
Destination of your forum could not end with "/"

هنوز مطمئن شوید که اگر این ترجمه ها کار نمی کند؟

r.dziadusz
18-01-12, 17:32
سلام

انجمن من این است که در ریشه دامنه (forum.domain.com) با هیچ پوشه ذکر شده است.
اگر من سعی می کنم به سادگی با قرار دادن یک "/" را در جعبه، و سپس آن را می گوید:
آیا قرار نیست "/" فقط آن را خالی بگذارید

این فقط یک اخطار، تنظیم حتی با این پیام ذخیره می شود، نیز در اینجا حل سریع برای این اشکال است: ثابت (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/2743-4-4- 6 bug.html # post11562)

در مورد مسئله اول شما، دیدن "غیر فعال کردن" API است که هنگامی که شما به طور موقت رسیده است از حد توان خود، آن را در هر 10 دقیقه بررسی می شود، لطفا اجرا به آزمون برای گوگل API V2 و مایکروسافت (که یکی از شما با استفاده از: "یکی از قدیمی" یا مایکروسافت توسط لاجورد ) احتمالا این یک اشکال نمی باشد، اما من با کمال مسرت از شما کمک خواهد کرد برای پیدا کردن آنچه اشتباه است

Noob
18-01-12, 21:26
من با استفاده از یکی از قدیمی ... خدمات ترجمه لاجورد را امتحان کنید من ... خواهد شد به زودی.

با تشکر از شما

vBET
23-06-12, 21:17
پس چگونه است؟ این مسئله هنوز هم وجود دارد؟

vBET
07-07-12, 14:47
بدون پاسخ - در نظر گرفته شده در این موضوع رفته است. اگر نه لطفا نوشتن در این موضوع ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1