СДА

Виев Фулл Версион: Решити Након инсталације проблема са преводима

samm1129
22-05-11, 04:13
Здраво, ја сам пратили упутства и био у могућности да инсталирате мод. Кад год сам тренутно на енглеском језику, без питања, када прелазим на неки други језик у директоријум форуму корен, без питања, као добро. Међутим, ако сам кликните на теми или порука коса црта која мора бити овако / форум / ИВ / тему појави овако / форум / / ивтопиц
Ја сам деинсталирали неколико пута, покушао је 3,36 као и 3.4 и примање истом питању. Да ли је неко видео ово и зна случајно како да га реши?

хвала,
Сам.

vBET
22-05-11, 15:52
Хелло. Мислим да имате проблем са конфигурацијом. Молимо Вас да погледате пажљиво од ваше конфигурације за директоријум параметар форум. Коју вредност имате за то? Молим вас опис пажњу параметар:

Сет са '/' на почетку и без икаквих '/' на крају, тј '/ форум'
Ако сте је конфигурисан погрешно, промените га на одговарајуће један. Ако имате овај у реду, онда ћемо истражити га више. Такође, имајте на уму да не морате да га деинсталирате. Можете само да онемогућите вБЕТ је питање ће и даље постоји - ми ћемо морати да је инсталиран да се истражи.

Молимо вас да ли да помогне?

samm1129
22-05-11, 20:02
Тхатс тачно како је то подешавање, а као што сам споменуо то ради добро ако сам терет х0лд.цом/форум / а затим кликните на дугме Преведи на било који језик, међутим, ако одем дубље у актуелном темом, на пример: х0лд.цом/форум / / ср-ЦНмазда / уместо:
х0лд.цом/форум/зх-ЦН/мазда /

samm1129
22-05-11, 20:03
. хтаццесс ми изгледа овако:

# Цоммент следећи ред (додати "#" на почетку)

# Да бисте онемогућили функције мод_реврите.

# Имајте на уму: ви и даље треба да онемогућите пијук у

# ВБуллетин контролни панел да се заустави УРЛ преписе.

РевритеЕнгине Он

# Неки сервери захтевају Ревритебасе директиву да се

# Омогућен (уклоните '#' на почетку да активирате)

# Напомена: Када је омогућена, морате укључити пут

# Да роот директоријум ББ (тј. РевритеБасе / форум /)

РевритеБасе / форум /

РевритеЦонд% {ХТТП_ХОСТ} ^ ввв \\. Х0лд \\. Цом

РевритеРуле (.*) хттп://ввв.х0лд.цом/форум/ $ 1 [Л, Р = 301]

РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Форуму / вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]

# ПРАВИЛА за СЕО превод везе са вБуллетин (морају бити укључени пре свега правила вбсео.пхп)

РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / индек.пхп [Л, КСА]

РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / $ 2 [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | вбсео_ситемап / | црон)!

РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} ^! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /

РевритеРуле $ вбентерприсетранслатор_сео.пхп [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | црон | вбсео_ситемап |. АПИ \\ пхп)!

РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбсео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} /! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /

РевритеРуле ^(.+)$ вбсео.пхп [Л, КСА]

vBET
22-05-11, 21:38
У овом тренутку немате вБЕТ активни на вашем форуму, па нисам у могућности да га проверите. Ако УРЛ адресе генерисана погрешно, онда то није проблем Хтаццесс.. Ако су ти у праву генеришу и преусмеравање се дешава онда је то Хтаццесс питање.. Молимо вас да инсталирате и конфигуришете вБЕТ на форуму (можете да онемогућите) и АМ приступ детаље вашег форума (Модератор КП и ФТП), ми ћемо проверити шта се дешава. Ако није проблем са конфигурацијом, онда ћемо морати да промените логове зашто се понаша као ово на вашем серверу. Ми ћемо га проверити и ми ћемо га решити:)

samm1129
22-05-11, 21:40
она је активан.

samm1129
22-05-11, 21:48
АМ је послао **********..

vBET
24-05-11, 17:12
Решен. Имали сте погрешно СМФ конфигурације! Подесите "/" на крају УРЛ параметар форума који је јасно описан:

УРЛ адреса вашег форума.
Напомена: Немојте додавати пратећи косу црту. ('/')

Молим вас конфигуришете пажљиво форуму:)

samm1129
24-05-11, 20:11
ви се одлично :-) Хвала за брзо ресење. Велика подршка.

kamilkurczak
24-05-11, 22:29
хвала на потврди:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations