Виев Фулл Версион: Решити Након инсталације проблема са преводима
Здраво, ја сам пратили упутства и био у могућности да инсталирате мод. Кад год сам тренутно на енглеском језику, без питања, када прелазим на неки други језик у директоријум форуму корен, без питања, као добро. Међутим, ако сам кликните на теми или порука коса црта која мора бити овако / форум / ИВ / тему појави овако / форум / / ивтопиц
Ја сам деинсталирали неколико пута, покушао је 3,36 као и 3.4 и примање истом питању. Да ли је неко видео ово и зна случајно како да га реши?
хвала,
Сам.
Хелло. Мислим да имате проблем са конфигурацијом. Молимо Вас да погледате пажљиво од ваше конфигурације за директоријум параметар форум. Коју вредност имате за то? Молим вас опис пажњу параметар:
Сет са '/' на почетку и без икаквих '/' на крају, тј '/ форум'
Ако сте је конфигурисан погрешно, промените га на одговарајуће један. Ако имате овај у реду, онда ћемо истражити га више. Такође, имајте на уму да не морате да га деинсталирате. Можете само да онемогућите вБЕТ је питање ће и даље постоји - ми ћемо морати да је инсталиран да се истражи.
Молимо вас да ли да помогне?
Тхатс тачно како је то подешавање, а као што сам споменуо то ради добро ако сам терет х0лд.цом/форум / а затим кликните на дугме Преведи на било који језик, међутим, ако одем дубље у актуелном темом, на пример: х0лд.цом/форум / / ср-ЦНмазда / уместо:
х0лд.цом/форум/зх-ЦН/мазда /
. хтаццесс ми изгледа овако:
# Цоммент следећи ред (додати "#" на почетку)
# Да бисте онемогућили функције мод_реврите.
# Имајте на уму: ви и даље треба да онемогућите пијук у
# ВБуллетин контролни панел да се заустави УРЛ преписе.
РевритеЕнгине Он
# Неки сервери захтевају Ревритебасе директиву да се
# Омогућен (уклоните '#' на почетку да активирате)
# Напомена: Када је омогућена, морате укључити пут
# Да роот директоријум ББ (тј. РевритеБасе / форум /)
РевритеБасе / форум /
РевритеЦонд% {ХТТП_ХОСТ} ^ ввв \\. Х0лд \\. Цом
РевритеРуле (.*) хттп://ввв.х0лд.цом/форум/ $ 1 [Л, Р = 301]
РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Форуму / вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]
# ПРАВИЛА за СЕО превод везе са вБуллетин (морају бити укључени пре свега правила вбсео.пхп)
РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / индек.пхп [Л, КСА]
РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / $ 2 [Л, КСА]
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | вбсео_ситемап / | црон)!
РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} ^! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
РевритеРуле $ вбентерприсетранслатор_сео.пхп [Л, КСА]
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | црон | вбсео_ситемап |. АПИ \\ пхп)!
РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбсео.пхп. [Л, КСА]
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} /! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
РевритеРуле ^(.+)$ вбсео.пхп [Л, КСА]
У овом тренутку немате вБЕТ активни на вашем форуму, па нисам у могућности да га проверите. Ако УРЛ адресе генерисана погрешно, онда то није проблем Хтаццесс.. Ако су ти у праву генеришу и преусмеравање се дешава онда је то Хтаццесс питање.. Молимо вас да инсталирате и конфигуришете вБЕТ на форуму (можете да онемогућите) и АМ приступ детаље вашег форума (Модератор КП и ФТП), ми ћемо проверити шта се дешава. Ако није проблем са конфигурацијом, онда ћемо морати да промените логове зашто се понаша као ово на вашем серверу. Ми ћемо га проверити и ми ћемо га решити:)
АМ је послао **********..
Решен. Имали сте погрешно СМФ конфигурације! Подесите "/" на крају УРЛ параметар форума који је јасно описан:
УРЛ адреса вашег форума.
Напомена: Немојте додавати пратећи косу црту. ('/')
Молим вас конфигуришете пажљиво форуму:)
ви се одлично :-) Хвала за брзо ресење. Велика подршка.
kamilkurczak
24-05-11, 22:29
хвала на потврди:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):