Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Po inštalácii problémy s prekladmi
Dobrý deň, som sledoval pokyny a bol schopný nainštalovať mod. Kedykoľvek som prechádzanie anglicky, žiadne problémy, pri prepnutí do iného jazyka v adresári fóra koreň, bez problémov tiež. Avšak keď som kliknite na túto tému, alebo po lomítko, ktorá musí byť takhle / forum / iw / témy ukazuje takhle / forum / / iwtopic
Odinštaloval som to niekoľkokrát pokúšal 3,36 a 3,4 a príjem rovnaký problém. Videl niekto to vie, a náhodou, ako ho vyriešiť?
Vďaka,
Sam.
Dobrý deň. Myslím, že máte problém s konfiguráciou. Prosím, pozrite sa pozorne na nastavenie pre adresár parameter Forum. Akú cenu ste za to? Vezmite prosím na vedomie popis parametra:
Set s "/" na začiatku a bez '/' na konci, tj "/ forum"
Ak ste sa nakonfigurovaný zle, prosím, zmeňte ju na správnu. Ak máte tento v poriadku, potom budeme skúmať to viac. Ďalej upozorňujeme, že nie je nutné odinštalovať. Stačí si len vypnúť vBET sa problém bude stále ešte existuje - budeme potrebovať inštaláciu preskúmať ju.
Prosím, napíšte to pomohlo?
to je presne tak, ako to nastaviť, a ako som sa zmienil, že funguje, keď zaťaženie h0ld.com/forum / a kliknite na tlačidlo Preložiť do akéhokoľvek jazyka Avšak, ak sa hlbšie do aktuálnu tému, napr: h0ld.com/forum / / zh-CNmazda / miesto:
h0ld.com/forum/zh-CN/mazda /
. Môj htaccess vyzerá takto:
# Comment nasledujúci riadok (pridať "#" na začiatku)
# Vypnúť funkciu mod_rewrite.
# Poznámka: stále musíte vypnúť v hack
# Ovládací panel vBSEO zastaviť prepisovanie URL.
RewriteEngine On
# Niektoré servery vyžadujú RewriteBase smernice, ktoré majú byť
# Povoliť (odstrániť '#' na začiatku k aktivácii)
# Poznámka: Ak je povolené, je nutné zahrnúť cestu
# Do koreňovej zložky VB (tj RewriteBase / forum /)
RewriteBase / forum /
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. H0ld \\. Com
RewriteRule (.*) http://www.h0ld.com/forum/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml | ..? Txt) (\\ GZ))? $ Forum / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]
# Pravidlá pre preklad spojenie s vBSEO SEO (musí byť zahrnutá skôr, než všetky pravidlá vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / forum / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
$ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap |. API \\ PHP)
RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
V tejto chvíli nemáte aktívne vBET na forum, tak som nemohol skontrolovať. Ak je URL sú generované zle, potom to nie je. Htaccess problém. Ak tieto sú generované správne a presmerovanie dôjde, potom to je. Htaccess problém. Prosím, inštalovať a konfigurovať vBET vo fóre (možno vypnúť) a PM prístupové údaje k svojmu forum (Admin CP a FTP), budeme kontrolovať, čo sa stane. Ak tomu tak nie je problém s konfiguráciou, potom budeme musieť zmeniť polená, prečo sa chová, ako je to na serveri. Preveríme to a budeme riešiť:)
Vyriešený. Mal si zlý vBulletin nastavenia! Môžete nastaviť '/' na konci URL parameter Forum, ktorý je jasne popísaný:
URL fórum.
Poznámka: Nepridávajte koncové lomítko. ('/')
Prosím, nakonfigurujte fórum opatrne:)
Vy ste skvelý :-) Vďaka za rýchlu opravu. Veľkú podporu.
kamilkurczak
24-05-11, 22:29
Vďaka za potvrdenie:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):