СДА

Виев Фулл Версион: Сјајна идеја, одличан производ :-)

m_k
03-12-09, 15:50
Видела сам бесплатну верзију овог синоћ у континуитету, у вбуллетин.орг и дошли овде да сазнате више - да кажем да је то сјајна идеја, нарочито део око добијања вашег сајта индексиране у 52 језика :-)

Ја зграбио један примерак да испробају на нови сајт ја сам зграду, и инсталирајте је добро прошло без већих инцидената. Једна напомена у вези да ипак за оне од вас који користе вБуллетин - направите промене у ФОРУМ_РООТ / инцлудес / фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп пре него што увезете производе вбентерприсетранслатор.кмл фајл

Предлажем да упутства поменути то у врху, нешто као "Ако користите вБСЕО молимо Вас да модификује први овај фајл". Ако то не урадите ово први нећете бити у могућности да користите ваш админцп док радите.

Још увек нисам схватио како да га играју лепо са мојим вБадванцед Директоријум линкова и ПхотоПост вБГаллери, али сам сигуран да ће добити ускоро решити довољно.

Оно што ја воли сада је извештај из мог вБСЕО Ситемап Генератор јутрос који показује додатни 42к УРЛ-ови су створене од када сам инсталирао мод :-)

If you want to see it in action have a look --> ТхеЦХС ~ Чарлстон Форум (хттп://тхецхс.цом)

m_k
09-12-09, 01:35
5 дана касније, а ја сам почео да видите неке страних језика странице индексирани у Гоогле :-)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1