PDA

Zobacz pełną wersję: Świetny pomysł, świetny produkt :-)

m_k
03-12-09, 15:50
Widziałem w bezpłatnej wersji tego ostatniego nocy u vbulletin.org i przyszedł tutaj, aby dowiedzieć się więcej - musi powiedzieć, że to świetny pomysł, zwłaszcza część o uzyskanie witryny indeksowane w 52 językach :-)

Chwyciłem kopię wypróbować na nowej stronie Jestem budynku i instalacji poszło bez większych problemów. Jedna uwaga na temat, że jednak dla tych z Państwa, którzy korzystają z vbSEO - wprowadzić zmiany do FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_createurl.php Przed dokonaniem importu produktów vbenterprisetranslator.xml pliku

I sugerują, że instrukcje również wspomnieć o tym na górze, coś takiego jak "Jeśli używasz vbSEO należy modyfikować tego pliku". Jeśli nie zrobisz tego pierwszego nie będzie w stanie wykorzystać swoje admincp Dopóki tego nie zrobisz.

I jeszcze nie zorientowali się, jak go grać miło z moich Katalog Linki vBadvanced i vBGallery PhotoPost, ale jestem pewien, że zostanie rozwiązany wkrótce.

Co mnie miłości do tej pory jest raport z mojego mapa vbSEO generator dziś rano, że pokazuje dodatkowe 42k adresów zostały utworzone od zainstalowałem mod :-)

If you want to see it in action have a look --> TheCHS ~ Charleston forum (http://thechs.com)

m_k
09-12-09, 01:35
5 dni później, a ja zaczynam zobaczyć obcych stron język uzyskać indeksowane w Google :-)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1