СДА

Виев Фулл Версион: Решити Велики проблем.

Taurus
22-03-11, 02:40
Не знам како да објасним ово. Проверите овде:

Захтеви у целини (хттп://цреативк.нет/форумс/рекуестс-генерал/)

Крећите се надоле, видећете где је прекинута. Проверите Тема:

"Мицрософт Виндовс 7 Ултимате">

Отворите га, потпуно је забрљао.

kamilkurczak
22-03-11, 11:44
Можда је неко направио предуго титулу у свом нит и крај наслов цуттед?
Да ли можете да налепите пример овог наслова? и ја ћу га репродуковати на мом тесту форуму.

Taurus
24-03-11, 04:49
Не могу ни да иду у ту нит. И кликом на њега ми даје неке везе са Тајландски језик унутра, али када сам копију повезана овде додати, добијем ово:

Уклонио сам "х" у "хттп" у супротном разбија мој пост овде.

kamilkurczak
24-03-11, 08:57
ок ја ћу покушати да га Анализе и пронаћи оно што проузрокује ово питање.

Taurus
27-03-11, 10:53
Да ли постоји закрпа за ово молим вас? То је дана.

kamilkurczak
27-03-11, 16:20
Направио сам тест нит на мом тесту форум са веома дугом наслов и наслов је пресечена и опакуед у добром лангтитле ознаку. Дакле, ја и даље не могу га репродуковати на мом тесту форуму.

Мислим да је у овај пост до краја ознаку лангтитле

[/langtitle]
је смањена.

Молим вас ако можете - наћи ову тему у бази и да ми више информација, као и - провери овог лангтитле тагове
(И нејасне у онај прави).

ако се то догодило много пута?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1