СДА

Виев Фулл Версион: Već uradio Процес регистрације

norku
13-03-11, 18:49
Да ли постоји било који начин промене путање за регистрацију е-пошту? Тестирао сам данас и регистрације изабран немачки као подразумевани језик. Када је регистрација емаил са активациони линк стигла је поново повезана са ВВ в.мидомаин.цом / форум / регистер.пхп уместо В вв.мидомаин.цом / форум / де / регистер.пхп. Може да се промени? Изгледа чудно да особу прилику коришћења форума на свом језику, али не на прву препреку тако што регистрације тешко за њега.

kamilkurczak
14-03-11, 09:25
здраво,
Промена овог УРЛ-а није подржан још.
Ја ће се померити ову тему у секцију функција захтева и ја ћу питати Мицхаł о томе.

Друго - вБЕТ подржава преусмеравање према кориснику језик (језик бровсер на језику у УсерЦП)

Можете га тестирати - идите на админцп-> вБЕТ-> Разно-> Преусмеравање кориснику језику.
Након пријавите корисник ће бити преусмерен на његов језик. Молим вас тестирати га.

Се преселио у фокусу секцији Захтев

norku
14-03-11, 09:45
Хвала.

kamilkurczak
14-03-11, 10:04
Направио сам пробни налог на свом сајту (тест_усер - можете је избрисати).
вБЕТ ради на подешавања претраживача језику. Приликом регистрације вБЕТ подесити аутоматски језик опција на пољски у формулару за регистрацију.

Након регистрације и после када кликнем на УРЛ адресу из мог е-маила сам преусмерен на сајт преведен на пољски, тако урл са сад код није потребно.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations