СДА

Виев Фулл Версион: Решити Брисање кеша гост даје ову грешку

Simon Lloyd
05-03-11, 12:17
Поздрав свима, када сам јасно цацх гост добијем ове грешке:
Упозорење: Илегална офсет тип у иссет или празан у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп он лине 107

Упозорење: Илегална офсет типа [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп он лине 109

Упозорење: Илегална офсет типа [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп он лине 114

Ја се сам када клиринг базе података кеша!

Било који идеја зашто?

Поздрав,
Симон

kamilkurczak
05-03-11, 14:11
Овде имате потврдили решење:

Simon Lloyd
05-03-11, 18:10
Примећујем у том нит ви кажете да није решење, то је само сакрива грешке!

Када је следеће издање да брине о овоме?

kamilkurczak
07-03-11, 09:06
Хелло - варнингх од Гоогле-а - ништа лоше, ово је повезано са сервера, али нови реласе ће га елиминисати. Ми смо у фази тестирања нове верзије. Реласе ће бити врло ускоро.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1