СДА

Виев Фулл Версион: вБЕТ 3.2.1 Релеасед - Куицк Фик

vBET
22-11-09, 02:26
Поздрав, изгледа да нови велику функционалност аутоматског откривања поруку језик је мала грешка у 3.2.0. Само за поруке са цитатима које су нове линије признање било лажно због оних цитата (треба да се уклони за признавање сврхе).

Ово питање је већ исправљена у 3.2.1 тако да можете у потпуности уживати у овом великом нове функционалности:)

vBET
22-11-09, 17:18
МОЛИМО Холд Он са инсталацијом 3.2.1 - изгледа да је баг још увек постоји и она има одговоре са цитатима.

Направили смо тестове, али ми недостаје нешто. Веома ми је жао за невољу. Радимо на корекција сада, а требало би да се појави брзи:)

vBET
22-11-09, 17:49
МОЛИМО Холд Он са инсталацијом 3.2.1 - изгледа да је баг још увек постоји и она има одговоре са цитатима.

Направили смо тестове, али ми недостаје нешто. Веома ми је жао за невољу. Радимо на корекција сада, а требало би да се појави брзи:)
У реду, решен. Ће се прикључити на верзију 3.2.2, који излази у минут. Још једном се извињавамо за непријатности, и надам се да је наша брз одговор се цени.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1