PDA

View Full Version: vBET 3.2.1 Released - soluţie rapidă

vBET
22-11-09, 02:26
Buna ziua, se pare că o nouă funcţionalitate mare de detectare automată a limbii mesaj a avut bug-uri mici în 3.2.0. Numai pentru mesaje cu citate pe care au avut de noi linii de recunoaştere a fost falsă din cauza acestor citate (ar trebui eliminat în scopuri de recunoaştere).

Acest aspect este deja corectată în 3.2.1 astfel încât vă puteţi bucura pe deplin de această nouă funcţionalitate mare:)

vBET
22-11-09, 17:18
VĂ RUGĂM Hold On cu instalarea 3.2.1 - se pare ca bug-ul încă mai există şi răspunsurile pe care le deţine cu citate.

Am făcut teste, dar am dor de ceva. Pare foarte rau pentru probleme. Suntem de lucru privind corectarea acum şi ar trebui să se apare rapid:)

vBET
22-11-09, 17:49
VĂ RUGĂM Hold On cu instalarea 3.2.1 - se pare ca bug-ul încă mai există şi răspunsurile pe care le deţine cu citate.

Am făcut teste, dar am dor de ceva. Pare foarte rau pentru probleme. Suntem de lucru privind corectarea acum şi ar trebui să se apare rapid:)
Bine, rezolvate. Vor fi ataşate la versiunea 3.2.2, care vine într-un minut. Încă o dată ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi sperăm că răspunsul nostru este apreciat rapid.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1