СДА

Виев Фулл Версион: Решити вБуллетин 3.2 интеграција помоћи вБуллетин 3.8

forexforum.gr
24-11-10, 16:19
Здраво

Имам инсталиран вбет данас и све изгледа добро, осим да користим вБуллетин 3.2 и не знам које фајлове да измените, сам урадио Хтаццесс. али нисам променио све вБСЕО фајлове и ја лука променило било вБСЕО подешавања може да вам помогне?

Хвала

Босиљак

mateuszr
25-11-10, 09:02
Поздрав!

Све о датотекама је описана у пакету са вбет у не-не-уплоад -> реадме.хтм фајл у "Интеграција са другим модова" секцију, и Хтаццесс -. Хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет-интегратион -отхер-плугинс/97-вбсео-интегратион.хтмл

forexforum.gr
25-11-10, 09:55
ово $ вбсео_гцацхе_тхреад ['сеотитле'] = вбсео_филтер_реплаце_тект ($ ТТЛ) не постоји у вбсео3.2 фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп тако да не знам шта треба додати и где може да вам помогне?

forexforum.gr
25-11-10, 13:00
Поздрав,

ово је хтаццесс мог форума

РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]

РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / [Л, КСА]
РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / $ 2 [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | црон | вбсео_ситемап)!
РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]

Да ли је то тачно?

Хвала

Босиљак

forexforum.gr
25-11-10, 13:07
у адитион ...

имамо сада најновији вБСЕО
Τεστ ποστ - ФорекФорум.ГР
Проблем са којима се суочавамо је да преводи нису се врши аутоматицаллитранслатионс не дешавају аутоматски

Хвала

Босиљак

forexforum.gr
25-11-10, 19:19
било вести о томе?

kamilkurczak
25-11-10, 19:45
здраво,
Био сам на вашем форуму, на пример овај УРЛ: ФорекФорум.ГР を - ヨーロッハ の 災禍 は долара 強化 し て 続行 (хттп://форекфорум.гр/ја/ф6/ ヨーロッハ の 苦悩 は 米トル を 強化 し て 続行 -2389 хтмл).

и то СЕО везу изгледа добро. Па где је проблем? опишите боље.

The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
Молимо да објасните то боље.

Simon Lloyd
26-11-10, 08:06
Камил, сам тамо био сувише, они имају најновији вБСЕО инсталиран и превода изгледа да аутоматски дешава, тако претпостављам да сада су траже је њихова Хтаццесс исправан као приказан горе.?

Поздрав,
Симон

mateuszr
26-11-10, 09:58
Све изгледа у реду. Постоји прозор питају о језику форуму (у складу са поставкама вашег прегледача), Форум је добро преведен, СЕО линкове изгледају добро .. Да ли постоји неки други проблем?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations