I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 17

Thread: të metash në 4.2.3?

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    64

Red face të metash në 4.2.3?

Unë i upgraded vbet time për versionin më të fundit në VB 4.2.3 4.0.6 me Muslimanët 3.5.1pl1, çështja është me ad futboll, ku e saj duke treguar me kokë e mia janë instaed e ad edhe disa fjalë të pazakontë si këto: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    Ky gabim ndodh vetëm në faqet e përkthyer, kështu që unë me aftësi të kufizuara përkohësisht ad futboll, ju lutem më ndihmoni

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem mund të jepni prodhimit më shumë ..

Ajo do të jetë më e lehtë nëse ju vetëm PM mua acces detaje për CP tuaj Admin dhe FTP + përshkruar se si për të riprodhuar këtë çështje (se si ta kthejnë në ad futboll), por ndoshta unë do të jem në gjendje të ndihmojë pa qasje kur unë do të ketë më shumë të dhëna.

Gjithashtu - ajo që është përgjegjëse për të shtuar kodin futboll ad? Sepse në qoftë se ajo është e plugin të tjera, atëherë ne kemi këtu disa çështje të integrimit nuk bug një.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    64

ok lejoni të jap sqarime më tepër

I use version 4.0.6 VB fundit, në vb4 ka një menaxher inbuilt shpallje e cila është e padisë për të vënë reklama në faqen time, çështja është që dalin në ad futboll e cila është zëvendësuar nga zona header dhe ndodh vetëm në faqet e përkthyer, në qoftë se ju doni i mund të ju jap detaje admin

vetëm për informacion unë jam duke shtuar se imazhet e zonën time futboll: -

Faqja e jo përkthyer: -

Desi Pix | Sharing Image Hosting E-Share Desi Hot juaj Pix-jo translated.GIF

Faqja e përkthyer: -

Desi Pix | Sharing Image Hosting E-Share Desi Hot juaj Pix-përkthyer page.GIF

ju lutem mos këtë gabim nuk ka treguar deri në 4.2.2 të njëjtë me të mods

Faqja e përkthyer

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK - thanks for details. Ne do të shikoni se çfarë ndryshoi në rast të futboll në kod, si dhe të përpiqen për të riprodhuar këtë çështje. Faleminderit për pictures - a mund të dërguar para HTML output - së paku kjo pjesë e cila nuk është siç duhet të jetë. Gjithashtu - Unë mendoj se për Kamil ajo mund të jetë shumë e dobishme në qoftë se ai vetëm mund të kenë qasje server ku çështja tashmë ekziston - por ai do të lidhen me ju në lidhje me këtë vetë

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Tani, unë do të përpiqet për të riprodhuar dhe të rregulluar këtë çështje .. thanks for përshkrim.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    64

ndonjë më të reja?

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Kam shtuar një imazh në vend futboll për shpallje, por kjo është ende imazh të vetëm, pa ndonjë kod të veçantë si Adsence etj
    Kam një pyetje një: e keni të shtoni në këtë futboll ndonjë kod të veçantë apo imazh vetëm me lidhje?
    A mund të ngjitur një shembull të këtij kodi referohem? Unë do të provuar atë.

nëse jo, mund të PD për mua ose vBET një qasje në FTP tuaj dhe admincp, sepse unë nuk mund të shihet riprodhoni këtë çështje në forumin tonë test. Kjo do të ndihmojë deri.
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 23-08-1014:20.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ndonjë lajm? ju lutem, lexoni shkrimin tim të mëparshëm. Thanks.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    64

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Po, unë e di se. Ajo do të jetë fikse.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast