Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 17

Závit: chyba v 4.2.3?

Red face chyba v 4.2.3?

Urobil som upgrade môjho vbet na najnovšiu verziu 4.2.3 na 4.0.6 s VB vBSEO 3.5.1pl1, problém je s footer reklama, kde jeho predstavenia Môj nadpis je instaed reklamy aj nejaké podivné slová, ako sú tieto: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    K tejto chybe dochádza len na preložené stránky, takže som dočasne vypnutá pätu inzerát, prosím, pomôžte mi

Michał Podbielski (vBET zamestnancov)
    Dátum registrácie
    10. 2009

Môžete mi prosím dať väčší výkon ..

Bolo by to jednoduchšie, keď ste práve hodín mi prístup údaje k FTP a správca CP + popísať, ako sa problém zopakovať (ako zapnúť päta ad), ale možno budem môcť pomôcť, bez toho, aby prístup, kedy budem mať viac dát.

Ďalej - to, čo je zodpovedný za pridávanie pätu reklamného kódu? Pretože ak je iná plugin, potom tu máme nejaké integráciu problém nie je chyba.

ok dovoľte mi, aby som spresnenie

Používam najnovšiu verziu 4.0.6 vb, v VB4 je neoddeliteľnou súčasťou je reklamný manažér, ktorý je žalovať umiestnenie reklamy na mojich stránkach, otázkou je, vzniknuté v päte inzerát, ktorý je nahradený oblasti hlavičky a deje sa len v preklade stránok, ak chcete aj vám môže dať admin detaily

len pre info som pridávanie obrázkov z môjho päta: -

nie sú preložené stránky: -

Desi Pix | zdieľanie snímok a hosťovanie-Zdieľanie horúce témy Pix-non translated.GIF

preložené stránky: -

Desi Pix | zdieľanie snímok a hosťovanie-Zdieľanie horúce témy Pix, prekladal page.GIF

Prosím, nie je táto chyba sa neukázal v bode 4.2.2 s rovnakým mods

preložené stránky

Michał Podbielski (vBET zamestnancov)
    Dátum registrácie
    10. 2009

OK - vďaka za informácie. Budeme kontrolovať, čo sa zmenilo v prípade päty v kóde, a tiež pokúsiť sa problém reprodukovať. Vďaka za fotky - mohli by ste poslal surový HTML výstup - aspoň túto časť, ktorá nie je, ako má byť. I - Myslím, že pre Kamil by to mohlo byť veľmi užitočné, keby proste prístup servera, kde problém už existuje - ale on sa s Vami o tom sám

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

Teraz sa budem snažiť množiť a tento problém vyriešiť .. Vďaka za popis.

všetky aktualizácie?

Dátum registrácie
    05. 2010

Pridal som obrázok do päty miesto pre reklamu, ale je to stále len obraz bez špecifický kód, ako je Adsence atď
    Mám jednu otázku: Pridali ste do tejto pätu konkrétnej kód, či len obrázok odkaz?
    Môžete vložiť príklad tohto inzerátu kódu? Budem testovať.

Ak nie, môžete mi pm alebo vBET prístup k FTP a admincp, pretože nemôžem reprodukovať tento problém na našej testovacej forum. To vám pomôže sa.
    Naposledy upravil kamilkurczak; 23-08-10 v 14:20.

Dátum registrácie
    05. 2010

nejaké správy? Prosím, prečítajte si môj predchádzajúci príspevok. Vďaka.

Dátum registrácie
    05. 2010

Áno, ja viem. Bude stanovená.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •