I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 5 FirstI parë 12345 I funditLast
Results 21 te 30 e 43

Thread: vBET 3.3.4 lëshuar

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Faleminderit për shpjegimin, i tani e kuptojnë, i ment flamujt sy bunched së bashku, kështu që i spaced ato me disa diferencë custom css.

Një gjë e fundit, kodin e ri nuk do të vërtetoni W3.

[Invalid] Markup Validation e http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Gjithashtu një tjetër bug, kur i mundësojnë vbet, në mjetet e disa prishet faqe thread, dmth lidhjen në krye - drop down menu prishet. Pastaj Thread Tools në fund të thread mungon icons është. Icon 'Pergjigje' edhe zhduket. Kjo bug fixes vetë, nëse i çaktivizoni vbet. dhe kjo ndodh vetëm për mysafirët. Thanks.

Shikoni këtu - Përjetshme "Adresa Aftësitë e rrjetit" në kartën e rrjetit - Juice Kompjuteri

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Snake View Post
    Faleminderit për shpjegimin, i tani e kuptojnë, i ment flamujt sy bunched së bashku, kështu që i spaced ato me disa diferencë custom css.

Një gjë e fundit, kodin e ri nuk do të vërtetoni W3.

[Invalid] Markup Validation e http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator
    Po - ju keni të drejtë. Ne do të lëvizë css lidhjen tonë në vendin e të tjera. Faleminderit për shënimin

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Snake View Post
    Gjithashtu një tjetër bug, kur i mundësojnë vbet, në mjetet e disa prishet faqe thread, dmth lidhjen në krye - drop down menu prishet. Pastaj Thread Tools në fund të thread mungon icons është. Icon 'Pergjigje' edhe zhduket. Kjo bug fixes vetë, nëse i çaktivizoni vbet. dhe kjo ndodh vetëm për mysafirët. Thanks.

Shikoni këtu - Përjetshme "Adresa Aftësitë e rrjetit" në kartën e rrjetit - Juice Kompjuteri
    Ju lutemi të hapur temë të re për këtë në seksionin Bugs Raportimit Ne do të jetë në gjendje për të menaxhuar atë. Gjithashtu, kur ju do të shkruani se nuk ju lutem konfirmoni nuk ndodh me Cache të plotë dokumentit të Vizitorë ndezur, apo kjo nuk ka rëndësi.
    Fundit edituar nga vBET; 22-06-1017:21.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    38

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Ne morëm email-it tuaj dhe kontrolloni atë. Ne nuk mund të riprodhuar në serverin tuaj. Ju mori përgjigjen me pyetje në lidhje me URL të saktë të cilat kanë këtë lak. Ju lutem kontrolloni atë dhe përgjigje atje
    Hi there

faleminderit

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    38

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Nuk duhet të ketë gjë të tillë si ndikim negativ për shkak të performancës cache file. Kjo është për shkak se cache dokumentit nuk rritet ... Ne krijojmë skedar të veçantë për çdo URL kërkesës. Pra, çdo fotografi cache është thjesht statike skedar HTML (output cached për kërkesë). Kur serveri juaj arka vBET më shumë dhe më thjesht të krijon fotografi të gjithnjë e më shumë.
    Excellent, në dosjen e cache në një nga forumet tonë është mbi 10GB pas drejtimin për rreth 12 orë, performancës është fantastike një zgjidhje të saj të madh.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Kam nevojë urgjente për ndihmë. Pas upgrade kam këtë gabim në krye të forumit tim:

Warning: array_merge () [function.array-bashkojë]: Argument # 1 nuk është një koleksion në [rrugën] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153

My forum tërë messed up plotësisht. Për disa arsye ndodh kjo vetëm nëse nuk është futur me emrin tuaj Pra, për mysafirët. Nëse keni hyrë në, çdo gjë është e mirë.

EDIT: OK e kuptova se pas kam me aftësi të kufizuara 'Full Cache dokumentit për mysafirët (BETA!)' Përdor çdo gjë është e mirë. Pra, nuk duhet të jetë diçka e gabuar atje. (Dhe unë u chmod 777-R vbet_guestcache)
    Fundit edituar nga Taurus; 23-06-1011:22.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    38

Quote Postimi origjinal është bërë nga Taurus View Post
    Kam nevojë urgjente për ndihmë. Pas upgrade kam këtë gabim në krye të forumit tim:

Warning: array_merge () [function.array-bashkojë]: Argument # 1 nuk është një koleksion në [rrugën] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153

My forum tërë messed up plotësisht. Për disa arsye ndodh kjo vetëm nëse nuk është futur me emrin tuaj Pra, për mysafirët. Nëse keni hyrë në, çdo gjë është e mirë.
    Çfarë është URL-në tuaj?

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    38

Quote Postimi origjinal është bërë nga Taurus View Post
    EDIT: OK e kuptova se pas kam me aftësi të kufizuara 'Full Cache dokumentit për mysafirët (BETA!)' Përdor çdo gjë është e mirë. Pra, nuk duhet të jetë diçka e gabuar atje. (Dhe unë u chmod 777-R vbet_guestcache)
    Ok, unë e nevojshme për të shtypur gabime PHP, cache u kontrolluar për moshën fotografi në fotografi që nuk ekzistonte dhe ishte përgjimi jashtë. Cache fotografi është një shtesë awesome, në qoftë se ju mund ta përdorni atë që ju shprehi keqardhje atë.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Po, e kuptoj këtë. Unë me të vërtetë shpresoj se Michael mund të lloj këtë.

Faqe 3 e 5 FirstI parë 12345 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •