I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 5 e 5 FirstI parë ... 345
Results 41 te 43 e 43

Thread: vBET 3.3.4 lëshuar

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    31

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Kryesisht e zakonshme është se njerëzit harruan se kanë bërë ndryshime në robots.txt 2-3 muaj më parë (po reagon në kohë Google tillë - ajo mund të jetë më shpejt nëse keni super të lartë Page Rank). Gjithashtu nganjëherë njerëzit shikojnë në rezultatet e kërkimit në Google - ku është treguar vetëm një numër i përafruar e faqe të indeksuara, jo një e vërtetë. Pra, përafrimi mund të ndryshojë në një të mirë dhe nuk do të thotë se asnjë nga faqet tuaja u hoq nga indeksi. Gjithashtu - Google është i madh dhe ka shumë të bazave të të dhënave të cilat kohë pas kohe janë të përditësuar, përsëriten dhe kështu me radhë - ky mund të jetë efekti i vetëm i bazës së të dhënave të punës Google algoritme. Gjithashtu Google po ndryshon algoritme është e indeksimit dhe dmth eshte e mundur qe disa nga faqet tuaja indeksuar tashmë konsiderohen tani si dyfishimin e përmbajtjes (p.sh. faqet më të anëtare në 99% të njëjtë) dhe hiqen nga indekset.

Aq kohë sa ju nuk e shihni numrin e madh të gabimeve në mjetet tuaj webmasteri ju mund të supozojmë se kjo është vetëm se si funksionon Google. Por nëse ju shikoni gabime - atëherë ajo është në anën tuaj dhe pastaj ju duhet të reagojnë.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Albanian
    Translated text
    Një javë ka kaluar numrin në web faqen time google ka ndryshuar vështirë dhe madje edhe në shumë të vogla lart e poshtë, por nuk mund të arrijë numrin 145 000 (numri i javë më parë atje). 2 ditë më parë është mbajtur 145.000. Dhe sot është 143.000. Unë nuk e konfiguroni ose të ndryshojë skedar robots.txt pas 6 muajsh. dhe dosjen time robots.txt konfiguruar si vijon:
    User-agjent: Mediapartners-Google *
    Lejoj:
    Përditësuar sitemap Indeksi i statusit është raportuar si të suksesshme, por URL paraqitur rritja ishte URL në indeksin web se distanca është reduktuar nga dita në ditë. Unë nuk e di se çfarë ka ndodhur me mua, Can you help me pse? Shkak Unë nuk e di nga ku. Unë do të përdorin për një muaj, por vBET 2,10 Muslimanët nuk isha i konfigurimit Sitemap Generator si udhëzues tuaj këtu) Por, kur kam kaluar në një version 3.3.3 komerciale kam qenë i interesuar dhe të lexoni dosjen manual config për sitemap. Fillimisht me 3.3.3 kam gjetur mjaft të ngazëllyer për rritjen e qëndrueshme në Google indeks. Që të përmirësuar në 3.3.4 do të dalë si kjo. Unë nuk e di pse përsëri? Shpresoj se ju ndihmojë. vetëm 19 gabime në raportimin kohë nga web faqen time në Google Webmaster Tools
    Original text
    Fundit edituar nga haiduongbk; 02-07-1001:51.

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga haiduongbk View Post
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Albanian
    Translated text
    Një javë ka kaluar numrin në web faqen time google ka ndryshuar vështirë dhe madje edhe në shumë të vogla lart e poshtë, por nuk mund të arrijë numrin 145 000 (numri i javë më parë atje). 2 ditë më parë është mbajtur 145.000. Dhe sot është 143.000. Unë nuk e konfiguroni ose të ndryshojë skedar robots.txt pas 6 muajsh. dhe dosjen time robots.txt konfiguruar si vijon:
    User-agjent: Mediapartners-Google *
    Lejoj:
    Përditësuar sitemap Indeksi i statusit është raportuar si të suksesshme, por URL paraqitur rritja ishte URL në indeksin web se distanca është reduktuar nga dita në ditë. Unë nuk e di se çfarë ka ndodhur me mua, Can you help me pse? Shkak Unë nuk e di nga ku. Unë do të përdorin për një muaj, por vBET 2,10 Muslimanët nuk isha i konfigurimit Sitemap Generator si udhëzues tuaj këtu) Por, kur kam kaluar në një version 3.3.3 komerciale kam qenë i interesuar dhe të lexoni dosjen manual config për sitemap. Fillimisht me 3.3.3 kam gjetur mjaft të ngazëllyer për rritjen e qëndrueshme në Google indeks. Që të përmirësuar në 3.3.4 do të dalë si kjo. Unë nuk e di pse përsëri? Shpresoj se ju ndihmojë. vetëm 19 gabime në raportimin kohë nga web faqen time në Google Webmaster Tools
    Original text
    Sipas mendimit tim ndoshta asgjë nuk ndodh. Ju nuk keni gabime në mjetet webmaster. 143 000 ose 145 000 - kjo duket si vlerësim jo reale numrin e saktë të faqeve të indeksuar. Dhe nëse ajo është vlerësim, atëherë rezultatet e vlerësuar mund të ndryshojnë. Nga ku ju jeni duke marrë ato numra?

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Snake View Post
    Gjithashtu një tjetër bug, kur i mundësojnë vbet, në mjetet e disa prishet faqe thread, dmth lidhjen në krye - drop down menu prishet. Pastaj Thread Tools në fund të thread mungon icons është. Icon 'Pergjigje' edhe zhduket. Kjo bug fixes vetë, nëse i çaktivizoni vbet. dhe kjo ndodh vetëm për mysafirët. Thanks.

Shikoni këtu - Përjetshme "Adresa Aftësitë e rrjetit" në kartën e rrjetit - Juice Kompjuteri

Faqe 5 e 5 FirstI parë ... 345

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •