Postimi origjinal është bërë nga
vBET
Kryesisht e zakonshme është se njerëzit harruan se kanë bërë ndryshime në robots.txt 2-3 muaj më parë (po reagon në kohë Google tillë - ajo mund të jetë më shpejt nëse keni super të lartë Page Rank). Gjithashtu nganjëherë njerëzit shikojnë në rezultatet e kërkimit në Google - ku është treguar vetëm një numër i përafruar e faqe të indeksuara, jo një e vërtetë. Pra, përafrimi mund të ndryshojë në një të mirë dhe nuk do të thotë se asnjë nga faqet tuaja u hoq nga indeksi. Gjithashtu - Google është i madh dhe ka shumë të bazave të të dhënave të cilat kohë pas kohe janë të përditësuar, përsëriten dhe kështu me radhë - ky mund të jetë efekti i vetëm i bazës së të dhënave të punës Google algoritme. Gjithashtu Google po ndryshon algoritme është e indeksimit dhe dmth eshte e mundur qe disa nga faqet tuaja indeksuar tashmë konsiderohen tani si dyfishimin e përmbajtjes (p.sh. faqet më të anëtare në 99% të njëjtë) dhe hiqen nga indekset.
Aq kohë sa ju nuk e shihni numrin e madh të gabimeve në mjetet tuaj webmasteri ju mund të supozojmë se kjo është vetëm se si funksionon Google. Por nëse ju shikoni gabime - atëherë ajo është në anën tuaj dhe pastaj ju duhet të reagojnë.