I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Nuk mund të krijojnë, Edit CMS nenet w / vBET Active

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    5

Question Nuk mund të krijojnë, Edit CMS nenet w / vBET Active

Hi. Subject thotë ajo. Nuk e di ku qëndron problemi.

VBET përmirësoi Vetëm DHE vBulletin për lirimin e tanishme. Kishte problem para. Ana vBET off, dhe vB punon ashtu siç pritet. vBET punon në Forums.

Jo duke përdorur SEO ...

çdo ndihmë, të mirëpritur. Thanks

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kontrollohen vetëm në rast tonë të testit dhe nuk mund të riprodhojë çështje - ajo punon.

Ju lutemi PM mua qasje detaje për Admin CP dhe FTP - unë do të kontrollojë dhe të zgjidhë atë në anën tuaj.

Ju lutemi gjithashtu, na tregoni se si sillet blogs. Unë dyshoj se për disa konfigurimit të veçanta (si tuajat) ne miss të përfshijë fotografi vBET gjatë vlerësimit të kërkesës. Por kanë për të kontrolluar atë. Gjithashtu ju lutem vini re që ju nuk duhet të përdorni ndonjë mundësi redaktimi për CMS në faqet e përkthyer. Ajo është e mbështetur për forum dhe blogs, por nuk kanë asnjë kuptim për CMS (që artikuj të tillë janë të shkruara vetëm nga personeli i faqes besuar në gjuhën amtare forum). A ekziston në çështjen tuaj (jo e përkthyer) faqe normale CMS?

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    5

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Kontrollohen vetëm në rast tonë të testit dhe nuk mund të riprodhojë çështje - ajo punon.

Ju lutemi PM mua qasje detaje për Admin CP dhe FTP - unë do të kontrollojë dhe të zgjidhë atë në anën tuaj.

Ju lutemi gjithashtu, na tregoni se si sillet blogs. Unë dyshoj se për disa konfigurimit të veçanta (si tuajat) ne miss të përfshijë fotografi vBET gjatë vlerësimit të kërkesës. Por kanë për të kontrolluar atë. Gjithashtu ju lutem vini re që ju nuk duhet të përdorni ndonjë mundësi redaktimi për CMS në faqet e përkthyer. Ajo është e mbështetur për forum dhe blogs, por nuk kanë asnjë kuptim për CMS (që artikuj të tillë janë të shkruara vetëm nga personeli i faqes besuar në gjuhën amtare forum). A ekziston në çështjen tuaj (jo e përkthyer) faqe normale CMS?
    Unë do PM ju informacionit.

Ky ishte duke u përpjekur për të krijuar një artikull të ri, apo editojnë përmbajtje "default" CMS në anglisht - të njëjtën situatë me të dy - vetëm tërheq një faqe krejt bosh, nuk ka redaktore, ose të zakonshme menaxher CMS - nuk ishte asgjë redaktimi përkthyer. Jam dakord - që duhet të bëhet nga dikush që flet gjuhën. ; ^)

Unë vetëm testuar atë. menu vBET nuk është treguar deri në bloget e CMS, dhe nuk është duke punuar në forume. Mundohem të përkthejnë atë tërheq home page forumi

Blogs Para për të përmirësuar, vBET ishte përkthyer, Forums, GUI, e klasifikuar Ad

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Vetëm isha atje dhe vuri në dukje se ju jeni duke përdorur vjetër vBET 4.1.0 version. Ju lutem update parë për versionin më të fundit (vBET 4.2.1 - nuk ka shtesë integrimit hap shikoni këtu për detaje). Nëse në versionin e ri ende ndodh ju lutem na jepni një shenjë dhe ne do të merret me këtë

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    5

DOH .... ngarkuar përmbajtjen e dosjes "upload", por harroni të ringarkoni ri. xml në fotografi në produktet ... works fine tani

It works fine tani, të shkëlqyer si një çështje të vërtetë. Të gjitha gjuhët që unë kam qenë në gjendje për të testuar kanë raportuar se, ndërsa përkthimet janë ndonjëherë një fëmijë kaba - aftësinë për të kuptuar përmbajtjen është atje. Edhe në Hindi. Ende nevojë për të provuar persisht, arabisht dhe kineze dhe japoneze - por të ketë shpresa të mëdha. Great produkt ju djema ... të gjitha testers deri më tani kanë qenë shumë i impresionuar

Një pyetje. A është e mundur për të marrë drop down menu në CMS, dhe Blogs, gjithashtu, ose nuk kam nevojë të mbështetet në flamujt

Thanks

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga heywho View Post
    Një pyetje. A është e mundur për të marrë drop down menu në CMS, dhe Blogs, gjithashtu, ose nuk kam nevojë të mbështetet në flamujt

Thanks
    Ju lutemi të luajë me vendin e porosi për këtë. Gjithashtu ju mund të hapur kërkesën e re funksion dhe ne do të punojmë për të ndërtuar në zgjidhje për lirimin e ardhshëm

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •