I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: fjalë kyçe bosh dhe 3 urls bazë për faqet e përkthyer

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Default fjalë kyçe bosh dhe 3 urls bazë për faqet e përkthyer

Hi

Unë vetëm vënë re se në forum time (duke përdorur vBulletin tagging automatike fjalen e temat)

a) fjalë kyçe janë të humbur në faqet e përkthyer
    <meta name="keywords" content="" />

b) Unë kam tri URL bazë të përcaktuara në tags meta:

<base <head> href="http://www.patientenfragen.net/" />
    <base href="http://www.patientenfragen.net/en/" /> <!--[ nëse IE]> </ bazës> <! [endif ]-->< bazë href = "http:// www.patientenfragen.net/ "/>

shembull:

(Valium) diazepam Varësia

Kjo duhet patjetër të jetë fikse

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi

a) readme.html tonë në seksionin Muslimanët e integrimit thotë:
    (Patjetër) Turn off opsion "Replace Content 'Meta Keywords'?"
    Ne kishim çështje të mëdha me këtë element (si unë kujtoj se ishte për shkak se Muslimanët shton fjalë kyçe jashtë sistemit vB, por ajo mund të jetë diçka tjetër) dhe nuk është mbështetur thjesht në këtë moment.

b) Kjo është në rregull dhe kjo është në qëllimin. Ajo punon në këtë mënyrë për shkak se ndjekja e përkthimit të rrit lidhje bazë që nuk duhet të bëhet. Pra, pasi të gjitha është shtuar një të ri para dhe pas (disa nderon shfletues parë disa e fundit). Pra, ajo është duke punuar zgjidhje. Ende - ne mund të mendojmë për një tjetër - si thjesht zëvendësimin e bazës origjinale. Duket si një të mirë dhe unë jam i pyesin pse ne nuk e bëri këtë në fillim ... Pra, - gjithsesi unë jam i shtuar në listën e TODO për të ndryshuar këtë zgjidhje. Me prioritet i ulët, sepse vërtetë është duke punuar, por është shtuar

Gjithashtu unë jam duke lëvizur atë në funksion të kërkesave që nuk ka bug ketu

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Por edhe me "Replace Content 'Meta Keywords'?" off, thjesht nuk ka fjalë kyçe në faqet e përkthyer.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ajo nuk duhet të jetë në këtë mënyrë dhe nuk është në forumet tona. A keni bërë ndonjë ndryshim në template përgjegjës për fjalë kyçe? A fjalë kyçe janë të dukshme në faqe nuk përkthyer?

Ju lutemi të na PM qasje detaje të CP Amin tuaj dhe FTP - siç kam shkruar ne nuk mund të riprodhuar në anën tonë.

PS.
    Keywords janë injoruar nga shumica robots - përmbajtja e vërtetë është përdorur. Sigurisht kjo prag duhet të përkthehen

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Oh njeri, nuk përsëri.

Ti e di unë nuk e japin nga Access Admin
    Unë kam për të ngritur një forum klon përsëri ... është se me të vërtetë e nevojshme?

Fjalë kyçe janë të pranishme në faqet nuk janë të përkthyera
    Vetëm ato nuk kanë përkthyer fjalë kyçe.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne jemi jo vetëm të aftë për të riprodhuar këtë çështje. Dhe pa se ne nuk janë të mundshme për të punuar mbi të. Në këtë moment mendoj se çështja është diku konfigurimit në forum tuaj dhe në qoftë se nuk përkthehet në fjalë kyçe faqe janë të pranishme atëherë definitivisht është e lidhur me vBET - ne vetëm duhet të dini se si.
    Ju mund të krijoni edhe llogaritë e përkohshme se çfarë do të jetë më e lehtë, ose kontrolloni ka klon tuaj të mëparshëm ekziston. Ne e dimë se askush tjetër me këtë çështje të veçantë ...

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Nuk ka ndryshimet e bëra në template headinclude që efekti linjë fjalen meta.

Muslimanët është vendosur për të nuk ka për të "Replace Content 'Meta Keywords'"
    dhe për po dhe pa asnjë fjalë kyçe dy herë shfaqen në faqet e përkthyer.

Ok kam gjetur problemin:

I use (d) shumë fjalë kyçe meta.
    këtu janë të mitë, me të cilën ajo nuk punon:

Medizin, Patienten, Fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, Stresi, Therapie, Ernährung, Medikament, diagnostikuar, Arzt, Symptome, Heilung, Krebs, Medikation, Doktor, Operacioni, Klinik, gesund, krank, Arznei, Apotheker, Behandlung, Heilmethoden, Akupunktur, Homöopathie, Naturheilverfahren, Erfahrungsberichte, Ärzte, Krankenhaus, Krankenkasse, Krankenversicherung, Fragen und Antworten, Gesunde Ernährung, Diät, Nahrungsmittelunverträglichkeiten, Rezept, Allgemeinmedizin, Innere Medizin, Krankenpflege, Allergologie, Altenpflege, Anatomie, Anästhesiologie, Arbeitsmedizin, Audiologie, Phoniatrie Augenheilkunde , Biochemie, Chirurgie, Dermatologie, Venerologie, Endokrinologie, Epidemiologie, Ernährung, Diätetik, Ethnomedizin, Gastroenterologie, Genetik, Gendiagnostik, Gentechnik, Geriatrie, Gerontologie, Gynäkologie, Geburtshilfe, Hals-Nasen-Ohrenheilkunde, Higjiena, Hyperbare Medizin, Hämatologie, Immunologie, Kardiologie, Kinder-und Jugendpsychiatrie, Kinderheilkunde, Laboratoriumsmedizin, Logopädie, Lungenheilkunde, MEDIZINISCHE Informatik, MEDIZINISCHE Psychologie, Mikrobiologie, Infektiologie, Mund-Kiefer-Gesichtschirurgie, Naturheilverfahren, Nephrologie, Neurochirurgie, Neurologie, Neuropsychologie, Notfall-und Intensivmedizin, Onkologie, Orthopädie, Pathologie, Pflege, Pharmakologie, Toxikologie, Physikalische Therapie, Physiologie, Psychiatrie, Psychotherapie, Radiologie, Nuklearmedizin Rechtsmedizin, Rehabilitimit, Reisemedizin, Tropenmedizin, Reproduktionsmedizin, Rheumatologie, Schlafmedizin, Schmerztherapie, Sexualmedizin, Sozialmedizin, Sportmedizin, Telemedizin, Transfusionsmedizin, Umweltmedizin, Urologie, Zahnmedizin, shëndetësor, Gesundheitswesen, Arztpraxis, Apotheker, Student, Medizinstudium, Arztrecht, Doktor
    Në fakt kam humbur plotësisht që kisha kaq shumë fjalë kyçe.
    Nëse unë prerë ato për disa ajo punon.

I reduktuar ato të:
    Medizin, Patienten, Fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, Therapie, Medikament, diagnozë, Arzt, Symptome, Operacioni, Klinik, Behandlung, Heilmethoden
    dhe me këto e bën atë punë.

Kjo duhet të jetë fikse gjithsesi

StarBuG

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po - ai duhet të jetë dhe do të Faleminderit për zbulimin se çfarë është çështja këtu. Ne nuk përpiqemi të riprodhuar por me sasi të madhe të fjalë kyçe, por ajo duhet të jetë ajo

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •