Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: празан кључних речи и 3 базе УРЛ на преведена страна

Default празан кључних речи и 3 базе УРЛ на преведена страна

Хи

Само сам приметио да на мом форуму (користећи вБуллетин аутоматски кључну реч означавање теме)

а) речи недостају преведени на страницама
    <мета наме="кеивордс" цонтент="" />

б) Имам три базу УРЛ-дефинисаних у мета тагове:

<хеад> <басе хреф="хттп://ввв.патиентенфраген.нет/" />
    <басе хреф="хттп://ввв.патиентенфраген.нет/ен/" /> <!--[ иф ИЕ]> </ база> <[ендиф ]-->< базу! хреф = "хттп: ввв.патиентенфраген.нет/ "/>

пример:

Диазепам (Валиум) Зависност

То би требало дефинитивно да буде фиксна

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи

а) наш РЕАДМЕ.хтмл у вБуллетин одељења за интеграцију каже:
    (Потребно) Искључите опцију "Замените садржај" Мета кључне речи "?"
    Имали смо велике проблеме са овим елементом (се сећам да је то због вБуллетин додаје кључне речи изван ББ система, али се може нешто друго) и то је једноставно није подржан у овом тренутку.

б) Овај је ОК и то је у сврху. Она ради на овај начин јер превод праћење повећава база линк који не би требало да се уради. Дакле, после свега се додаје нов пре и после (неки бровсер почасти први неки последњи). Тако је радни раствор. Ипак - можемо да размишљамо о другим једном - као само замене оригиналне базе. Изгледа да бољи и ја се питам зашто нисмо то урадили на почетку ... Дакле, - у сваком случају ја сам додао на ТОДО листе, да промените ово решење. Са ниским приоритетом, јер стварно ради, али је додао

Такође сам га преселио у функцију захтева, јер не постоји грешка овде

Али, чак и са "Замени садржај" Мета кључне речи "?" искључен, постоје једноставно се кључне речи не на преводе страницама.
    Što nije dobro i problem/buba vBET-a

SEO treba da bude važan uzrok Glavna svrha ovog moda je da dovede nove korisnike na vaš forum preko pretraživača

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

То не би требало да буде на овај начин и није на нашим форумима. Да ли сте направили било какве промене у шаблон одговоран за кључне речи? Да ли кључне речи су видљиви на страницама нису преведени?

Молим вас АМ нас приступ детаље вашег Амина КП и ФТП - као што сам написао не можемо да га репродукује на нашој страни.

ПС.
    Кључне речи су игнорисане од стране већине роботи - стварни садржај се користи. Наравно да праг треба превести

О човеку, не опет.

Знаш да не дају Администратор Приступ
    Морам да поново подесите форуму клон ... је то заиста неопходно?

Кључне речи су присутни на страницама нису преведени
    Само преведени они немају кључних речи.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ми само нису у стању да репродукује проблем. И без тога ми нисмо могуће радити на томе. У овом тренутку мислим да је то питање негде конфигурација на вашем форуму, а ако није превео на страницама кључне речи су присутни онда дефинитивно је у вези са вБЕТ - ми само треба да знате како.
    Такође можете поставити привремени рачуни шта ће бити лакше, или проверите да ли ваш претходни клон постоји. Знамо нико други са овим питањем ...

Нема измена на хеадинцлуде предложак који ефекат мета кључну реч линије.

вБуллетин је подешен на Не за "Замени садржај" Мета Кеивордс "
    и за да и без оба пута се кључне речи не појављују на преведена страна.

Ок сам нашао проблем:

Ја користим (г) много Мета Кеивордс.
    овде су моје са којим се не ради:

Медицина, Патиентен, Фраген Гесундхеит, Кранкхеит, Сцхулмедизин, Стрес, Тхерапие, Ернахрунг, Медикамент, дијагнозу, Арзт, Симптоме, Хеилунг, Кребс, Медикатион, доктор, Операција, Клиник, гесунд, Кранк, Арзнеи, Апотхекер, Бехандлунг, Хеилметходен, Акупунктур, Хомоопатхие, Натурхеилверфахрен, Ерфахрунгсберицхте, Арзте, Кранкенхаус, Кранкенкассе, Кранкенверсицхерунг, Фраген унд одговори, Гесунде Ернахрунг, Диат, Нахрунгсмиттелунвертраглицхкеитен, Резепт, Аллгемеинмедизин, Иннере Медицина, Кранкенпфлеге, Аллергологие, Алтенпфлеге, Анатомие, Анастхесиологие, Арбеитсмедизин, Аудиологие, Пхониатрие Аугенхеилкунде , Биоцхемие, Цхирургие, Дерматологие, Венерологие, Ендокринологие, Епидемиологие, Ернахрунг, Диатетик, Етхномедизин, Гастроентерологие, Генетик, Гендиагностик, Гентецхник, Гериатрие, Геронтологие, Гинакологие, Гебуртсхилфе, Халс-Насен-Охренхеилкунде, Хигијена, Хипербаре Медицина, Хаматологие, Иммунологие, Кардиологие, Киндер-унд Југендпсицхиатрие, Киндерхеилкунде, Лабораториумсмедизин, логопадие, Лунгенхеилкунде, Медизинисцхе Информатик, Медизинисцхе Псицхологие, Микробиологие, Инфектиологие, Мунд-Кифер-Гесицхтсцхирургие, Натурхеилверфахрен, Непхрологие, Неуроцхирургие, Неурологие, Неуропсицхологие, Нотфалл унд Интенсивмедизин, Онкологие, Ортхопадие, Патхологие, Пфлеге, Пхармакологие, Токикологие, Пхисикалисцхе Тхерапие, Пхисиологие, Псицхиатрие, Псицхотхерапие, Радиологие, Нуклеармедизин Рецхтсмедизин, Рехабилитација, Реисемедизин, Тропенмедизин, Репродуктионсмедизин, Рхеуматологие, Сцхлафмедизин, Сцхмерзтхерапие, Секуалмедизин, Созиалмедизин, Спортмедизин, Телемедизин, Трансфусионсмедизин, Умвелтмедизин, урологија, Захнмедизин, здравство, Гесундхеитсвесен, Арзтпракис, Апотхекер, студент, Медизинстудиум, Арзтрецхт, докторе
    Заправо сам потпуно пропустио да сам имао толико кључних речи.
    Ако сам их свео на неколико ради.

Ја их свести на:
    Медицина, Патиентен, Фраген, Хеалтх, Кранкхеит, Сцхулмедизин, Тхерапие, Медикамент, дијагнозу, Арзт, Симптоме, Операција, Клиник, Бехандлунг, Хеилметходен
    и са овим да ради.

То би требало да у сваком случају фиксне

СтарБуГ

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да - то би требало да буде и биће Хвала за откривање онога што је овде проблем. Нисмо покушате да репродукујете то још увек са великим бројем кључних речи, али то би требало да буде I kao što znam kod vBET-a mogu da se kladim da postoji iskorišćena funkcija koja ne seče tekst - tako da ga Google dobija previše i umesto prevoda daje grešku. Dakle, ključne reči su prazne. Ispravićemo to

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •