I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: Qasja API Google Simple

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2012
    Postime
    21

Default Qasja API Google Simple

Unë duhet të pranoj unë me të vërtetë nuk duket të jetë në gjendje për të kuptuar se si historia Google API kyç punon. Duket se kjo është një shërbim të paguar dhe unë nuk aktivizojnë të dhënat e mia faturimit. Megjithatë unë tani shoh një zonë në Google API faqen time që thotë qasje të thjeshtë API dhe kjo duket diçka si kjo.

Kyç për Apps shfletuesit (me referers)
    API kyç: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Referers: Çdo Referer lejohen
    Aktivizohet në: Mar 25, 2012 06:56
    Aktivizuar nga: xxxxxx ******** com - ju
    Kyç Obsolete: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Statusi: Aktiv deri më 26 mars 2012 06:56 (Kjo unë me të vërtetë nuk e kuptoj se si kjo datë ndryshon gjatë gjithë kohës)

Pra, ky është çelësi API unë jam menduar të jetë përdorur me faturimin ose nuk gjej një tjetër ndonjë vend tjetër

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Nga informacionit tuaj MD Unë supozoj se ju keni zgjidhur çështjen tuaj Po është ky kyç API

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2012
    Postime
    21

E pra atëherë ajo gjithashtu nuk punon për mua si është i njëjtë me të tjerët. 90% e kohës ajo tregon përkthim jo në dispozicion. Pas 3 ditësh pa asnjë lloj mbështetje e kam hequr tani këtë mod nga forumi tim

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

A ju provoni të përdorni më pak përkthime gjuhë? Apo ju lutem vetëm të lexoni këtë post në lidhje me performancës

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2012
    Postime
    21

Kam provuar për të vetëm kanë atë zgjedhjen e gjuhëve që anëtarët e mia përdorimi kryesor gjuhët evropiane vetëm. Megjithatë, çdo herë që unë do të shikojmë ajo u treguar se nuk ishin në dispozicion shërbimet e përkthimit. Unë atëherë do të ketë në dorë të drejtuar detyrë e caktuar për të scan përsëri për ta dhe do të marr një ose ndoshta dy në më. Unë atëherë do të shihni disa minuta më vonë se një herë ajo nuk kishte shërbimeve të përkthimit në dispozicion përsëri. Pra, si unë paguar për shërbimin e instalimit si unë nuk mund të merrni këtë duke punuar pa marrë parasysh çfarë kam bërë. Megjithatë unë isha ende ulur me të njëjtat çështje dhe pasi kaloi 3 deri në 4 ditë luftuar të mi me asnjë ndihmë apo përgjigje prej këtu kam hequr atë.

Pra, si unë them se nuk punon për mua kështu që unë mund të ju lutemi të ketë një rimbursim

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2012
    Postime
    21

Dyfishimi postim

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Rimbursimi temë u diskutua më MD