Pas përdorimit të vBET4 për disa muaj, çdo gjë duket e mirë, por unë kam vendosur që unë dua të hequr atë nga forumi im.
Arsyet:
1. Database serverin tim dedikuar ka bërë shumë të mëdha, dhe çdo funksion në forum bëhet shumë i ngadalshëm. Unë kisha për të përmirësuar hard drive serverin tim për të SSD mënyrë që çdo gjë të bëhet normale përsëri. Unë besoj se kjo është vetëm një zgjidhje e përkohshme dhe çdo gjë do të bëhet i ngadalshëm përsëri kur madhësia e bazës së të dhënave rritet disa më shumë.
2. Do të duhet të paguani kur Google filloi akuzuar para për të përdorur API v2 tyre.
3. Kjo nuk është me të vërtetë një ide e mirë për të kandiduar në përkthim automatizuar me caching për ta bërë atë të duket si forum juaj ka temat e më shumë. I përdorur për të drejtuar një plugin të ngjashme në Wordpress dhe një ditë vetëm hequr të gjitha Google indekset në faqet auto përkthyer.
Arsyet e mësipërme nuk mund të jetë e drejtë, por ata janë arsyet e mia dhe unë nuk dua të marrë çdo rrezik.
Sepse vBET është një përparim shumë dhe plugin sofistikuar, unë jam i sigurt se çinstalimit nuk do të jetë e lehtë pasi instalimi vetë nuk ishte shumë e lehtë as.
Unë kam 2 shqetësime tani:
1. Uninstall (A mund të ju ofrojnë të paguar "shërbim uninstall")
2. 404 gabime. Pas çinstalimit, nuk do të jetë një shumë të 404 gabime për shkak të heqjes së faqet e përkthyer. A ka gjithsesi për të bërë një script për të auto përcjellim bots motor kërkimi dhe mysafirët përsëri në fije origjinale me një kod 301 lëvizur përgjithmonë?
Në vBulletin, nuk është një opsion në parametrat e Përgjithshme> Cilësimet AlbaForum. Ndoshta kjo mund të ndihmojë?
"Jo dokumentit Found" trajtimin e kërkesave?
Zgjedhur si 'Jo dokumentit gjetur "kërkesa do të trajtohen:
- Redirect me faqen
- Dërgo 404 kodin e HTTP dhe të tregojnë një 'Faqja nuk u gjet' Mesazhi
- Përfshirja e faqes porosi gabim. SHËNIM: Emri i duhet të përfshijë në rrugën absolute. (P.sh.: / home / user / public_html / error.php)

Përgjigju me kuotë