I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 18

Thread: Uninstall & Results

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    19

Default Uninstall & Results

Pas përdorimit të vBET4 për disa muaj, çdo gjë duket e mirë, por unë kam vendosur që unë dua të hequr atë nga forumi im.

Arsyet:
    1. Database serverin tim dedikuar ka bërë shumë të mëdha, dhe çdo funksion në forum bëhet shumë i ngadalshëm. Unë kisha për të përmirësuar hard drive serverin tim për të SSD mënyrë që çdo gjë të bëhet normale përsëri. Unë besoj se kjo është vetëm një zgjidhje e përkohshme dhe çdo gjë do të bëhet i ngadalshëm përsëri kur madhësia e bazës së të dhënave rritet disa më shumë.
    2. Do të duhet të paguani kur Google filloi akuzuar para për të përdorur API v2 tyre.
    3. Kjo nuk është me të vërtetë një ide e mirë për të kandiduar në përkthim automatizuar me caching për ta bërë atë të duket si forum juaj ka temat e më shumë. I përdorur për të drejtuar një plugin të ngjashme në Wordpress dhe një ditë vetëm hequr të gjitha Google indekset në faqet auto përkthyer.

Arsyet e mësipërme nuk mund të jetë e drejtë, por ata janë arsyet e mia dhe unë nuk dua të marrë çdo rrezik.

Sepse vBET është një përparim shumë dhe plugin sofistikuar, unë jam i sigurt se çinstalimit nuk do të jetë e lehtë pasi instalimi vetë nuk ishte shumë e lehtë as.

Unë kam 2 shqetësime tani:
    1. Uninstall (A mund të ju ofrojnë të paguar "shërbim uninstall")
    2. 404 gabime. Pas çinstalimit, nuk do të jetë një shumë të 404 gabime për shkak të heqjes së faqet e përkthyer. A ka gjithsesi për të bërë një script për të auto përcjellim bots motor kërkimi dhe mysafirët përsëri në fije origjinale me një kod 301 lëvizur përgjithmonë?

Në vBulletin, nuk është një opsion në parametrat e Përgjithshme> Cilësimet AlbaForum. Ndoshta kjo mund të ndihmojë?
    "Jo dokumentit Found" trajtimin e kërkesave?
    Zgjedhur si 'Jo dokumentit gjetur "kërkesa do të trajtohen:
    - Redirect me faqen
    - Dërgo 404 kodin e HTTP dhe të tregojnë një 'Faqja nuk u gjet' Mesazhi
    - Përfshirja e faqes porosi gabim. SHËNIM: Emri i duhet të përfshijë në rrugën absolute. (P.sh.: / home / user / public_html / error.php)

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    19

Një update.

Unë e kam bërë në vijim:
    1. VBET me aftësi të kufizuara
    2. Ktheje. Htaccess
    3. Restore functions_vbseo_createurl.php dhe functions_vbseo_url.php

Kur mundohem vizituar temat e përkthyer, kjo tregon Statusi: HTTP/1.1 301 Moved Permanently dhe përcjellëse me të thread origjinal. Ky është lajm i mirë!

Megjithatë, unë kam vetëm çaktivizuar vBET por nuk uninstall it.
    Çka nëse unë uninstall atë? Do Moved Permanently 301 përcjellim shkuar si unë dyshoni se kjo është bërë aktualisht nga vBET.

Disa gjëra të tjera për të parë në, grupet e tjera, etj ..

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Pas uninstall gjëra të tilla si shtesë grupe(të krijuara nga vBET) do të hiqen nga baza e të dhënave tuaja, gjithashtu tani është në dispozicion beta version i PHP robot i cili do të heq të gjitha BBCode tuaj - nga lidhjet gjithashtu

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    19

Faleminderit.

Dikush mund të konfirmojë se 301 headers lëvizur përgjithmonë dhe përcjellëse janë bërë nga vBET?
    Në qoftë se kjo është bërë nga vBET, unë vetëm do të çaktivizuar atë (nuk uninstall), sepse në qoftë se unë uninstall, ajo do të shkaktojë një shumë prej 404 gabime nuk u gjet.

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Jo 301 përcjellimet tuaja nuk janë bërë nga vBET - ju keni aftësi të kufizuara vBET kështu që ajo nuk bën asgjë. Ju mund të uninstall vBET.
    Ju lutem vini re se ju mund të vendosni rregulla htaccess përcjellëse të ketë -. Tani ajo është bërë ndoshta nga vBulletin.

Ju lutem tregoni nuk keni nevojë më shumë ndihmë këtu?

PS.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    19

Është interesante se vBulletin di se ku të përcjellim thread përkthyer në fije origjinal.
    Unë do të planifikojë që plotësisht uninstall vBET nesër. Ju lutemi të lënë këtë thread hapur për momentin.

Edhe pse unë jam dakord me ju se vBET është në gjendje të bëjë mbështetja jonë forum shumë gjuhë, por fatkeqësisht Google nuk mund të shohin atë në këtë mënyrë.
    vBET është deri tani zgjuar sepse kjo përkthehet si URL dhe përmbajtje, dhe Google ende nuk është i vetëdijshëm për këtë.
    Një shumë e Wordpress plugins nuk përkthehet URL dhe ata ishin të penalizuar të gjithë.
    Për shembull, vbet.com / blog / test, russian përkthyer url SEO do të jetë vbet.com / blog / test / ru ose vbet.com / blog / ru / test i cili është identifikuar lehtë si faqe të automatizuar përkthyer.

Keep up punën e mirë, edhe pse unë kam vendosur për të ndaluar duke e përdorur atë, por unë ende do të thonë se kjo është një mod mirë.

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

vBulletin njeh thread nga ID e cila është përfshirë në URL, pastaj kontrollon bën URL është ashtu siç duhet të jetë dhe në qoftë se nuk përcjellimet - e njëjta gjë ndodh kur keni vendosur një typo në URL.

Ne besojmë se në internet pa barriera gjuhësore është e ardhmja Dhe kjo është e mbyllur çdo herë kur motorët përkthimi përmirëson cilësinë e tyre të përkthimit. Ndryshimi TV lirë për një të paguar do të ngadalësojë atë, por ajo nuk do të ndalojë atë. Sa kohë që njerëzit duan të dëgjohet kudo. Sa kohë që njerëzit duan të komunikojnë me të gjithë. Kjo është ajo për internet ekziston

Në rast të ndonjë çështje gjatë uninstall ju lutem të shkruani vetëm këtu - ne do të ju ndihmojë.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    19

Deri tani uninstalled gjobë. Të Grupet e tjera u hoqën me sukses.
    Tani unë jam vetëm duke parë me tituj
    Kam gjetur një fije diku se nuk është një skenar apo komandë SQL për të hequr atë. Shkuarja për të dhënë atë një provoni.
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 11-10-1106:10.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

I guess ju shihni "[langtitle =]" etj
    Po dorëshkrim ju mund të gjeni këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10556

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    19

Unë jam bumping this thread, sepse unë jam duke parë mijëra e gabimeve nga Google Webmasters pas një uninstall plotë, duke përfshirë pastrimin arka nga database.

Ju lutem shikoni imazhin e bashkangjitur.

Ata URLs përkthyer me ID nuk merrni ridrejtuar përgjithmonë me fije origjinal.

Unë u përpoq të reinstall vBET për të parë nëse ata janë të përcjellim si duhet, por nuk ishte në gjendje për të instaluar, sepse forumi përfundoi si faqe bosh. Kam vënë re që kjo të ndodhë menjëherë pasi të rinovuar fotografi vBulletin. . Htaccess është padyshim e saktë, sepse unë restauruar versionin e vjetër vBET, kur ishte ende running.

Unë gjithashtu kuptova se vBET 4.4.5 ZIP fundit nuk përmban upload-herë dosje.
    Ndoshta kjo është shkaku i problemit?
    Fundit edituar nga raymond; 14-12-1104:22.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •