Után egy pár hónapok vBET4 használ, úgy tűnik, minden jó, de én úgy határozott, hogy azt kívánja-e távolítani a saját fórum.
Okok:
(1) Az én dedikált szerver adatbázis vált igazi hatalmas, és minden vonás-ban fórum lesz nagyon lassan. Meg kellett frissíteni a kiszolgáló merevlemezén SSD, úgy, hogy minden szokásos ismét válik. Azt hiszem, ez csak ideiglenes megoldás, és mindent válna lassú újra az adatbázis mérete nő, még ha.
(2) Kell fizetni indításakor megterhelés pénz, annak érdekében, hogy használja az API-v2 Google.
(3) Ez tényleg soha egy jó ötlet, hogy nézel ki, mint a fórum több szál gyorsítótárazását automatikus fordítás futni. Hozzászokott fuss egy hasonló plugin a Wordpress, és a Google csak eltávolítani az összes indexet automatikus lefordított oldalakon egy nap.
A fenti okok miatt nem lehet jobb, de én oka, és nem akarom, bármely kockáztatni.
VBET egy igazi előzetes és kifinomult plugin, mert én vagyok győződjön meg arról, hogy az Eltávolítás nem fog könnyen, mivel a telepítés, önmagában nem nagyon könnyű vagy.
Most van 2 vonatkozik:
1. Távolítsa el az (is kínál fizetett "uninstall szolgáltatás")
(2) a 404-es hibák. Után uninstallation lesz egy csomó 404-es hibák miatt a lefordított oldalak megszüntetésének. Egyébként, hogy a parancsfájl az automatikus átirányítás a kereső robotok és a vendégek hát-hoz eredeti szál-301 állandó jelleggel áthelyezett kóddal?
VBSEO, nincs lehetőség az általános beállítások > vBSEO beállításai. Talán ez segíthet?
„a fájl nem található"kérések kezelésére?
Válassza ki, hogyan kezelik a "Fájl nem található" kérések:
-A homepage átirányítása
-A 404-es HTTP-kódot küld, és „a lap nem található"üzenet megjelenítése
-Az egyéni hibalap tartalmazza. Megjegyzés: A fájlnév abszolút elérési útját kell tartalmaznia. (példa: /home/user/public_html/error.php)

Válasz idézettel