I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 23

Thread: Translations nuk pushon së punuari.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    21

Exclamation Translations nuk pushon së punuari.

Hi. Unë kam upgraded forum time për 4,15 një muaj më parë, çdo gjë ishte duke punuar, duke përfshirë edhe përkthimet, por kjo përkthime javë nuk pushon së punuari, kur duke u përpjekur për të përkthyer, tregon faqja lart, pa asnjë karaktere.
    Unë nuk kanë bërë ndonjë ndryshim, ajo vetëm u ndal duke punuar për asnjë arsye të dukshme. Ju lutemi këshilla.

url: rabroad.com

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    21

i shkoi përpara dhe të kontrolluar me Google për të siguruar domain nuk është ndaluar.

rabroad.com/google2.php

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi,
    Ju lutem kontrolloni sërish konfigurimin tuaj vBet, ju lutemi t'i kushtojë vëmendje në gjuhën forum tuaj default, në qoftë se është vendosur

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    21

unë shkova me çdo gjë mbi dhe mbi. Asgjë nuk është ndihmuar.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    21

got it punuar përsëri me paaftësi memcached

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ndërsa duke përdorur cache memorie keni qenë përdorur edhe cache mysafir? Nëse jo, të përpiqet të kthehet dy prej tyre në

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    43

Unë jam që ka të njëjtin problem, por nuk kanë memcache kthyer më. Faqet në gjuhë të tjera vetëm të dal bosh.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    21

problemi im u kthye. Duket si ky software mund të bëhet absolete, në qoftë se admin nuk do të dalë me zgjidhje së shpejti.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    21

Google ndryshuar settings. Që me të vërtetë sucks si i bleva 2 kopje të përkthyesit dhe tani në gjendje t'i përdorin ato.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Çfarë jeni duke përdorur API? A ka problem me të gjithë ata, edhe ne ju inkurajojmë të përmirësuar vbet tuaj në versionin e fundit

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •