I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Unë jam tërheqës për Google Translate, por nevojë për ndihmë nga vBET parë
Unë jam duke e bërë një apel për Google Translate (API Access Njoftim - Google Code), Por unë nuk e di se si për t'iu përgjigjur pyetjeve të tyre, duke përfshirë të mëposhtmet. Ju lutem mund të ndihmojë me sigurimin përgjigjet kështu që unë mund të ndjekë direkt me Google?
"Adresa IP e serverit tuaj e cila është bërë kërkesat?" - A është serverin tim që është duke e bërë kërkesë?
"A jeni duke përdorur API server-side ose në JavaScrip?" - Unë nuk e di se si të përgjigjem kësaj
"Nëse jeni duke përdorur server-side, çfarë është HTTP Referer përdorur në kërkesë?" - Bën vBET përdorni këtë?
"Ju lutem shkruani një URL ku keni API zbatuar" - mund të sigurojë Google me URL e mia?
"Jeni i sigurt që kërkesat tuaja të përfshijë një çelës API, e vlefshme HTTP Referer dhe parametër userip (për server-side kërkesave)?" - Bën vBET bëni këtë?
1) Po kjo është IP e serverit tuaj
2) Ju jeni duke përdorur anën api server
3) Është e url në pjesën tuaj të përkthyer
4) ex URL (pa *)
për api google 1 - kyç wihout:
dhe për api google v2: ht * TPS :/ / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & format = html & q = mirëpritur dhe target = pl
Në qoftë se ju do të ketë nevojë më shumë ndihmë këtu vetëm shkruani Ne gjithashtu do të jetë shumë i lumtur nëse puna Google v1 derisa të mbyllet pa surpriza te tilla, por kjo është deri në Google ...
Ne nuk e dimë ka burbos mori përgjigje. Përvoja jonë vet - Google pari dërguar mesazhin në lidhje me bllokimin, por ne mendojmë se në fund ata e kuptuan se ka disa bug, sepse të gjithë u bllokua, tani ne kemi të zhbllokohet (ne edhe nuk shkroi atje) dhe tani në qoftë se kufijtë janë arritur ne thjesht të merrni përgjigje me informacion në lidhje me kufirin e arritur. Pra, për ne Google është në dispozicion pas bllokimit pa asnjë ndërhyrje në anën tonë. Ju lutem vetëm shikoni tani googletest në forum tuaj.
<?php echo "Starting translation test G API V1<br/>\n"; $connection = curl_init(); curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome'); curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)'); //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); $result = curl_exec($connection); echo 'Test result: '.$result."<br/>\n"; echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n"; curl_close($connection); ?>
Duke filluar testin përkthimi G API V1
Rezultati i testit: {"responseData": null, "responseDetails": "Kushtet dyshuar për abuzim Shërbimi Ju lutem shikoni http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Test error:
Duke filluar testin përkthimi
Rezultati i testit: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test error:
Ora Connection (ms): 148,76098632812
-
Fundit edituar nga r.dziadusz; 13-10-11 në 10:20.
Arsyeja: edit BBcode
Pak rreth fundit tuaj post Vetall - kodi është i njëjtë në rastin e lidhjes. Dallimet janë vetëm në mesazhe në anën tuaj dhe kodin 2 gjithashtu tregon kohën lidhje. Pra diferenca në përgjigje nuk është për shkak se përdorimi i 2 Scripts ndryshme, por për shkak se ato ku të kandiduar në kohë të ndryshme.
Nëse keni nevojë për ndihmë më shumë në lidhje me atë, atëherë Ashtu si Radek shkruajtur - ju lutem thread hapur të reja.