I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 9 e 9

Thread: Unë jam tërheqës për Google Translate, por nevojë për ndihmë nga vBET parë

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Default Unë jam tërheqës për Google Translate, por nevojë për ndihmë nga vBET parë

Unë jam duke e bërë një apel për Google Translate (API Access Njoftim - Google Code), Por unë nuk e di se si për t'iu përgjigjur pyetjeve të tyre, duke përfshirë të mëposhtmet. Ju lutem mund të ndihmojë me sigurimin përgjigjet kështu që unë mund të ndjekë direkt me Google?

"Adresa IP e serverit tuaj e cila është bërë kërkesat?" - A është serverin tim që është duke e bërë kërkesë?
    "A jeni duke përdorur API server-side ose në JavaScrip?" - Unë nuk e di se si të përgjigjem kësaj
    "Nëse jeni duke përdorur server-side, çfarë është HTTP Referer përdorur në kërkesë?" - Bën vBET përdorni këtë?
    "Ju lutem shkruani një URL ku keni API zbatuar" - mund të sigurojë Google me URL e mia?
    "Jeni i sigurt që kërkesat tuaja të përfshijë një çelës API, e vlefshme HTTP Referer dhe parametër userip (për server-side kërkesave)?" - Bën vBET bëni këtë?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

1) Po kjo është IP e serverit tuaj
    2) Ju jeni duke përdorur anën api server
    3) Është e url në pjesën tuaj të përkthyer
    4) ex URL (pa *)
    për api google 1 - kyç wihout:
    dhe për api google v2: ht * TPS :/ / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & format = html & q = mirëpritur dhe target = pl

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Ju falemnderit! Unë kam paraqitur vetëm apelin tim për Google.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në qoftë se ju do të ketë nevojë më shumë ndihmë këtu vetëm shkruani Ne gjithashtu do të jetë shumë i lumtur nëse puna Google v1 derisa të mbyllet pa surpriza te tilla, por kjo është deri në Google ...

Anëtar
    Antarësuar
    Gusht 2010
    Postime
    83

Text automatically translated from: Russian to: Albanian
    Translated text
    brubrosJu keni marrë tashmë një përgjigje nga Google? rivendosur API?
    Original text
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 12-10-1110:17.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne nuk e dimë ka burbos mori përgjigje. Përvoja jonë vet - Google pari dërguar mesazhin në lidhje me bllokimin, por ne mendojmë se në fund ata e kuptuan se ka disa bug, sepse të gjithë u bllokua, tani ne kemi të zhbllokohet (ne edhe nuk shkroi atje) dhe tani në qoftë se kufijtë janë arritur ne thjesht të merrni përgjigje me informacion në lidhje me kufirin e arritur. Pra, për ne Google është në dispozicion pas bllokimit pa asnjë ndërhyrje në anën tonë. Ju lutem vetëm shikoni tani googletest në forum tuaj.

Anëtar
    Antarësuar
    Gusht 2010
    Postime
    83

googletest.php

PHP Code:
    <?php
    echo "Starting translation test G API V1<br/>\n";
    $connection curl_init();
    curl_setopt($connectionCURLOPT_URL'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
    //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
    curl_setopt($connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    $result curl_exec($connection);
    echo 
    'Test result: '.$result."<br/>\n";
    echo 
    'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
    curl_close($connection);
    ?>

Duke filluar testin përkthimi G API V1
    Rezultati i testit: {"responseData": null, "responseDetails": "Kushtet dyshuar për abuzim Shërbimi Ju lutem shikoni http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Test error:

googletest.php

PHP Code:
    <?php
    echo "Starting translation test<br/>\n";
    $connection curl_init();
    curl_setopt($connectionCURLOPT_URL'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    $time microtime(true) * 1000;
    $result curl_exec($connection);
    $time microtime(true) * 1000 $time;
    echo 
    'Test result: '.$result."<br/>\n";
    echo 
    'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
    curl_close($connection);
    echo 
    'Connection time (ms): '.$time;
    ?>

Duke filluar testin përkthimi
    Rezultati i testit: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error:
    Ora Connection (ms): 148,76098632812

-
    Text automatically translated from: Russian to: Albanian
    Translated text
    këto janë rezultatet e web faqen time për të dy versionet googletest.php script
    Original text
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 13-10-1110:20. Arsyeja: edit BBcode

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ju lutem thread hapur për çdo çështje e re, ne do të jetë i gatshëm për t'ju ndihmuar

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pak rreth fundit tuaj post Vetall - kodi është i njëjtë në rastin e lidhjes. Dallimet janë vetëm në mesazhe në anën tuaj dhe kodin 2 gjithashtu tregon kohën lidhje. Pra diferenca në përgjigje nuk është për shkak se përdorimi i 2 Scripts ndryshme, por për shkak se ato ku të kandiduar në kohë të ndryshme.

Nëse keni nevojë për ndihmë më shumë në lidhje me atë, atëherë Ashtu si Radek shkruajtur - ju lutem thread hapur të reja.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •