I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 27

Thread: Error Vbet përdorues në linjë Vb 4.1.4

Junior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    13

Default Error Vbet përdorues në linjë Vb 4.1.4

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    VBET shkakton një gabim në web faqen time:

Përdorues në linjë: lidhjen në fund të datebase tregojnë error page iniciuar nga vBET

Gabim Baza e të dhënave në vBulletin 4.1.4:

Invalid SQL:

Zgjidhni nëse (userid> 0, 1, 0), si isuser, COUNT (session.userid) si online_users
    , User.vbet_def_lang AS vbet_def_lang
    NGA _SESSION si seancën e

KU session.lastactivity> 1307804989

GRUPI NGA isuser;

Error MySQL: 'user.vbet_def_lang "kolonën Unknown në" listën fushën'
    Error Number: 1054
    Data e kërkesës: e shtunë, qershor 11, 2011 @ 11:39:49
    Error Data: e shtune, qershor 11, 2011 @ 11:39:49
    Script: http://gooutdoor.co/online.php
    Referrer: gooutdoor.co
    Adresa IP: xxxxxxxx
    Username: xxxxxxxx
    Classname: vB_Database
    MySQL Version: 5.0.91-log

Problemi u ngrit pas përmirësimit nga VB 4.1.3 në 4.1.4 të

Ndihmë
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Së pari ju lutem shikoni keni kolonën vbet_def_lang në tuaj përdorues tryezë. Gjithashtu është Përdorues ose përdorues? Nëse kolona nuk ekziston, ju lutem importit vBET produkt file përsëri. Ajo duhet të krijohen gjatë instalimit.

Siç e shoh unë në pyetjen tuaj nuk ka asnjë përdorues tabela e marra në të gjitha .. Ne testuar atë në vB4.1.2 - Unë jam kontrolluar burimet vB tani, edhe unë do të provojë atë në 4.1.4. Ju lutem tregoni se si për të riprodhuar - në të cilën faqen e shihni ju këtë çështje?
    Fundit edituar nga vBET; 12-06-1110:55.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë vetëm kontrolluar vBET dhe vBulletin kodet. vBET shton këtë kolonë për query nga goditje online_query. Dhe vBulltin 4.2.1 përdor atje query:
    Code:
    SELECT user.username, session.useragent, session.location, session.lastactivity, 
    	user.userid, user.options, 
    	session.host, session.badlocation, session.incalendar, session.inthread,  
    	user.aim, user.icq, user.msn, user.yahoo, user.skype,
    IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid, infractiongroupid, user.usergroupid
    $hook_query_fields
    FROM " . TABLE_PREFIX . "session AS session
    ". iif($vbulletin->options['WOLguests'], " LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "user AS user USING (userid) ", ", " . TABLE_PREFIX . "user AS user") ."
    $hook_query_joins
    WHERE session.lastactivity > $datecut
    	". iif(!$vbulletin->options['WOLguests'], " AND session.userid = user.userid", "") ."
    	$hook_query_where
    ORDER BY $sqlsort $sortorder
    Unë do të kontrollojë se si duket në vB4.1.4 në pak minuta.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK. Vetëm kontrolluar vB4.1.4 burim dhe kjo duket të ngjashme:
    Code:
    	SELECT user.username, session.useragent, session.location, session.lastactivity, 
    		user.userid, user.options, 
    		session.host, session.badlocation, session.incalendar, session.inthread,  
    		user.aim, user.icq, user.msn, user.yahoo, user.skype,
    	IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid, infractiongroupid, user.usergroupid
    	". iif($showmembers AND $showguests AND $showspiders, ", IF(ISNULL(user.username), 1, 0) as isguest", "") ."
    	$hook_query_fields
    	FROM " . TABLE_PREFIX . "session AS session
    	". iif($vbulletin->options['WOLguests'], " LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "user AS user USING (userid) ", ", " . TABLE_PREFIX . "user AS user") ."
    	$hook_query_joins
    	WHERE session.lastactivity > $datecut
    		". iif(!$vbulletin->options['WOLguests'], " AND session.userid = user.userid", "") . 
    		   iif(!$showmembers, " AND ISNULL(user.username)", "") ."
    		$hook_query_where
    		$where
    	ORDER BY ". iif($showmembers AND $showguests AND $showspiders, "isguest,", "") ." $sqlsort $sortorder LIMIT $limitlower, $perpage
    Por unë thjesht kuptova se përdorues Tabela nuk është bashkuar gjithmonë. Dhe kjo i gjë. Ju duhet të keni kthyer në mundësi WOLguests. Atëherë ajo duhet të jetë mirë.

Ju lutemi të kthehet opsion dhe tregoni është në rregull.

Për lirimin e ardhshëm unë do të bëhen ndryshime në kodin vBET kështu që nuk do të rrëzimit kur dikush do të keni mundësi fikur.

Junior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    13

Translated text
    Problemi është kur ajo dëshiron të shkojë pare kush eshte ne bord në fund ju mund të shikoni atë. Kur doni të shihni një listë të crashes me një problem ..
    Si për të mundësuar WOLguests?
    Original text
    Fundit edituar nga Maciej; 12-06-1119:29.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Mundësitë e zgjedhjes duhet të jetë si më poshtë (lexoni deri në fund):
    a) Ju mund të çaktivizuar një plugin të quajtur vBET Get gjuhën përdoruesit Olin
    b) Ju mund të ndryshojë kodin plugin Get gjuhën përdoruesit Olin në:
    PHP Code:
    if ($vbulletin->options['WOLguests']) {
    $hook_query_fields .= ', user.vbet_def_lang AS vbet_def_lang';

Options modifikojë plugins mund të gjenden në Admin CP -> Shtojca Produkte & -> Menaxher Plugin
    c) Ju mund të kthehet në opsionin që operon me parametër WOLguests dmthAdmin CP -> Setting -> Options -> Kush është në linjë Options përcaktuar parametri Kush është në Mysafir Online Display.

Megjithatë, Kam shikuar në këtë shumë të ngushtë dhe unë shoh se në tryezë përdorues është përdorur gjithsesi - vetëm me ose shkrirjen në të majtë ose pa. Pra, gabim që ju nuk duhet të ndodhë (vetëm për të ardhur keq që nuk e di )
    Prandaj, "b" opsionet dhe 'c' nuk duhet të punojnë. Për këtë opsion "A" është poshtërues sepse përjashton një nga veçoritë e ... Ne nuk mund të riprodhoni këtë gabim në serverin tonë. Ju lutemi podeślij dhënat PM qasje CP Admin dhe FTP është një problem që ne do vend dhe për të zgjidhur atë në vend të funksionalitetit off.
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Nuk ka nevojë të dërgoni të dhënat e qasjes. Kam harruar se ishte i shqetësuar 4.1.4 - kam bërë një forum test dhe përditësimin zreprodukowałem gabim. Së shpejti do të postoj një zgjidhje të shpejtë.
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Tani unë e di pse është gabim. Kjo është pyetja tjetër. Sa për mua, duket si një vBulletin bug, sepse dy pyetje duke përdorur ndryshore Hook_query_fields $Dhe pyetjes së dytë nuk është në dispozicion të gjitha shtyllat.

Hap zyrtarisht një bug në sistemin e vBulletin: Link to bug
    Ne do të shohim se si të reagojnë - nëse ato janë përmirësuar apo jo ata e konsiderojnë si një gabim.

Në këtë moment zgjidhja është për të fikur plugin: Get gjuhën përdoruesit Olin. Nëse vBulletin konsideron atë gabimin e tij dhe të saktë çështja është e mbyllur - përditësimin e ardhshëm ju do të duhet për të mundësuar plugin. Nëse vBulletin pajtohet se kjo nuk është një gabim, ne do të kombinohen.
    Original text

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Default online.php - gabim i madh

Përshëndetje,
    i instaluar vbulletin fundit, vBulletin, vBulletin dhe tani Sitemap vbet, çdo gjë funksionon perfekt, me përjashtim të online.php.

Thanks for Ndihmë

http://www.bitcoins-deutschland.de/
    http://forum.bitcoins-deutschland.de/
    Code:
    Database error in vBulletin 4.1.4:

Invalid SQL:

SELECT IF(userid > 0, 1, 0) as isuser, COUNT(session.userid) as online_users
    	, user.vbet_def_lang AS vbet_def_lang
    	FROM session as session

WHERE session.lastactivity > 1307997785

GROUP BY isuser;

MySQL Error   : Unknown column 'user.vbet_def_lang' in 'field list'
    Error Number  : 1054
    Request Date  : Monday, June 13th 2011 @ 10:58:05 PM
    Error Date    : Monday, June 13th 2011 @ 10:58:05 PM
    Script        : http://forum.bitcoins-deutschland.de/online.php
    Referrer      : http://forum.bitcoins-deutschland.de/online.php
    IP Address    : 178.25.151.181
    Username      : admin
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version : 5.0.51a-24+lenny5
    Fundit edituar nga wowglider.de; 13-06-1122:02.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Thanks fro shënim. Ne jemi tashmë të vetëdijshëm për këtë (thread bashkohen). Ne kemi vërejtur si bug vBulletin zyrtare dhe ne jemi duke pritur për të parë do ta pranojnë atë vBulletin është bug e tyre dhe korrigjuar atë ose ne do të duhet të luftojmë me të në anën tonë (Raporti vBulletin bug).

Doze tani për tani: ju lutem vetëm disable plugin Get gjuhën përdoruesit Olin.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •