I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 10

Thread: Vbet me Sistemet forume të mëdha? Çfarë do të thoni?

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    46

Default Vbet me Sistemet forume të mëdha? Çfarë do të thoni?

Unë do të doja të konsultohet me ju në lidhje me dërrasa të mëdha me një kombinim të Vbet
    Sistemin tim të kandidojë për kohë të gjatë dhe punon mjaft të mirë .... prandaj kam për të shkatërruar frikën

Unë kam rreth 350 000 tema dhe rreth 2 milionë komente
    Bazës së të dhënave im është mjaft i madh dhe me Vbet Ai ndoshta do të rritet më shumë
    Perdorimi të dhënat 3,66 GB
    Perdorimi Indeksi 1.45 GB

A mendoni se sistemi i kësaj madhësie mund të lidhen edhe me Vbet?
    Çfarë ndodh me sistemin si bazën e të dhënave të saj do të rritet ndjeshëm me Vbet?
    A është sistemi im do të bëhet e rëndë dhe të ngadaltë?

Michael, në faqet listën tuaj .... (Se ata të punojnë me një Vbet) -
    Së pari përditësimin e listës, shumica e tyre nuk ekzistojnë Vbet
    Së dyti unë nuk kam parë në një listë të madhe forum (shkalla e mia ose më shumë) për të bërë një krahasim

Na vjen keq për tmerret e mia
    Unë thjesht nuk duan të bëjnë një gabim

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Përshëndetje

Para së gjithash - ju nuk keni për të kërkuar falje për çdo gjë. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar

Rreth klientët listën tonë - ne do të recheck atë dhe përditësimin. Ju lutem vini re që kjo bazë të listës në informatat e dhëna nga klientët - ndonjëherë ju duhet të klikoni në linkun forum duke qenë në portalin e konsumatorit. Ne do të kontrollojë të gjitha lidhjet përsëri - kjo do të bëhet deri në fund të javës së ardhshme.

Sigurisht bazës së të dhënave juaj do të rritet kur ju përdorni vBET. Megjithatë ju lutem vini re se nuk do të ndikojë gjenerata normale faqet tuaja (jo e përkthyer), sepse përdor vBET tavolina e saj për cache - Mos shtoni të dhëna për tavolina vBulletin (vetëm User default gjuhën në tabelën përdorues, por kjo është sasi shumë të vogël e të dhënave ). Ne nuk të veçantë forume në listën nga madhësia e tij - ju mund të kontrolloni atë dhe e bëjnë vetë krahasimin tuaj size.

Lutemi kini parasysh se vBET është configurable shumë. Nëse ju keni forumin lagre dhe keni frikë në lidhje me ecurinë e ju lutemi të fillojë me vetëm 2 gjuhë - origjinale dhe disa të tjerë. Pastaj ju mund të monitorojnë punën e katër forum dhe shtoni gjuhët e reja nga koha në kohë. vBET mbështet 52 gjuhë (në lirimin e ardhshëm ne do të shtojë më shumë) dhe ju mund të zgjidhni që ju doni të keni në forum tuaj. Disa nga klientët tanë nuk janë të interesuar për ta patur të gjitha të jetë e mundur, disa nga klientët tanë kufizon atë për punën, disa nga klientët tanë përdorin të gjitha gjuhët.

Gjithashtu ne kemi cache mysafir që do të sasi të madhe të hapësirës hard drive tuaj, por do të lejojë që të japin përgjigje të menjëhershme, pa ndonjë pyetje bazës së të dhënave për prodhimin - kjo është për shkak se për mysafirët vBET mund cache përgjigje të plotë si fotografi statike.

Pra, ne kemi shumë për përmirësimet e performancës. Unë sugjeroj për të parë ecurinë tonë lë të kuptohet se për më shumë detaje:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Ju lutem vini re që krahasimi të thjeshtë e numrit të pozitave dhe të përdoruesve në forume tjera nuk do të ju japin mjaft e informacionit - ju nuk do të shohin informacione më të rëndësishme - sa të mëdha janë burimet për këtë forum. Unë do të thotë numri dhe fuqia e CPU, sasinë e kujtesës, gjithashtu e rëndësishme mund të jetë konfigurimi të veçanta të Apache, MySQL, vBulletin. Një gjë është e hardware, 2 është akordim e softuerit për performancë më të mirë.

Pra, mënyra më e mirë për të parë se si do të sillen në forum tuaj është që të instaloni atë atje. Siç kam shkruajtur për siguri ju mund të filloni me vetëm 2 gjuhë, dhe kohë pas kohe (kur do të përmbushë cache) ju mund të shtoni gjuhë të reja.

Mendoj se sistemi juaj mund të lidhen edhe me vBET - Unë nuk mund t'ju them se e bën atë edhe do të merret me të gjitha gjuhët - kjo nuk varet vetëm nga madhësia forum, por edhe në burimet. Por përfundimisht unë mund të them se unë jam i sigurt se do të punojnë edhe vBET në forum tuaj dhe shumën e gjuhëve të cilat hardware tuaj aktuale do të jetë në gjendje për të trajtuar është diçka për të kontrolluar.

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2010
    Postime
    36

Unë do të le ju e dini përgjigjen për këtë në disa javë.

Unë vetëm paguar për këtë të instaluar në web faqen time e cila është më e madhe e Amerikës teknologjisë satelitore forum diskutimi me mbi 160.000 anëtarë dhe gati 3 milionë postimet.

Unë kam gishtat e mi kaluar se do të punojë dhe të punojnë mirë.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

kështu që ne jemi duke pritur për informacion nga ju

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    46

Text automatically translated from: Hebrew to: Albanian
    Translated text
    Aktualisht kjo më jep shumë probleme serverit, unë kthehet ngadalë përkthime më shumë
    Sistemi përkthimi përfundon të gjitha burimet server dhe unë jam vazhdimisht në luftë kundër njëri-tjetrit
    Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Numri i vogël i gjuhëve aktive për herë të është një e mirë. (Hint të mirë)
    Kur cache për gjuhën aktiv do të jetë i plotë - të përpiqen për të çaktivizuar gjuhët e ardhshme (një nga një).

Ne jemi në kërkim optimizations më shumë gjatë gjithë kohës
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 17-01-1114:30.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Quote Postimi origjinal është bërë nga scottct1 View Post
    Unë do të le ju e dini përgjigjen për këtë në disa javë.

Unë vetëm paguar për këtë të instaluar në web faqen time e cila është më e madhe e Amerikës teknologjisë satelitore forum diskutimi me mbi 160.000 anëtarë dhe gati 3 milionë postimet.

Unë kam gishtat e mi kaluar se do të punojë dhe të punojnë mirë.
    I "vetëm" kanë lidhje me anëtarë 50k, por ato janë shumë aktive ndonjëherë, kështu që unë kam disa herë për 600ppl në të njëjtën kohë me radhë. Në google i kanë lidhje me faqet e indeksuara 1mio dhe mund të them vbet është duke bërë mirë

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    46

Translated text
    Unë vetëm shpresoj poshtë rrugës do të përmirësohet për sisteme të mëdha, kam mbyllur sistemin përkthimi plotësisht, serverin tim dedikuar nuk mund ta trajtojë atë
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga dacho View Post
    Translated text
    Unë vetëm shpresoj poshtë rrugës do të përmirësohet për sisteme të mëdha, kam mbyllur sistemin përkthimi plotësisht, serverin tim dedikuar nuk mund ta trajtojë atë
    Original text
    Nëse keni probleme ju lutem thread performancës të hapur të reja në seksionin problemeve dhe stafi ynë do t'ju japë shenja. Ju mund të lexoni edhe punën e lë të kuptohet se këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Më e rëndësishme - nëse serveri juaj nuk është në gjendje të trajtuar të gjitha përkthimeve në një herë, atëherë vetëm fikur disa përkthime. Filloni me pak dhe nëse doni më shumë se të shtuar se një nga një nga koha në kohë. Lutemi kini parasysh se koha më është shpenzuar duke pritur për përgjigje Google përkthim, pasi që rezultatet arka vBET dhe përkthimin e ardhshme është shumë, shumë më të shpejtë.
    Gjithashtu vBET ka cache mysafir që e bën për Faqe e Gjeneruar në cached për mysafirët më i shpejtë se vBulletin pastër e bën atë! Sigurisht për faqen kopje e ruajtur.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •