I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 15

Thread: Pas instalimit kam marrë faqe bosh

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    29

Default Pas instalimit kam marrë faqe bosh

Kam lexuar me kujdes dhe ndjekur të gjitha udhëzimet, por pas instalimit kam marrë faqe bosh. Diçka është e gabuar, por unë nuk e di.

Unë e integrimit Muslimanët e parë. Uploaded të gjitha dosjet dhe plugin të instaluar. Tani unë nuk mund të përdorni të gjitha faqet e madje edhe admincp tim.

Unë rikonfiguruar fotografi vBulletin tim dhe fshihen të gjitha skedarët e ngarkuar vbet. Unë nuk mund të uninstall e plugin vbet nga admincp tim. Unë mund të shoh fotografi vbet bazës së të dhënave nga Plesk panel tim.

Çfarë mund të bëj tani? Kam nevojë për ndihmën tuaj urgjente.
    Fundit edituar nga beaconsfield; 02-10-1019:32.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    29

Unë me aftësi të kufizuara të gjitha plugin grepa e parë. Unë fshihet fotografi bazën e të dhënave vbet, sepse unë nuk mund të fshini mënyrë normale (uninstall nga admincp) I uninstalled plugin Muslimanët dhe reinstalled atë. Forumi im duket ok tani.

Unë ende keni mundësi vbet në panelin admin mia të kontrollit.

Unë jam i sigurt, unë nuk ndjek të gjitha mësimin si duhet. (Mund të jetë unë jam gabim)

Unë mendoj se kam CPU apo disa fotografi të humbur (curv, diçka të tillë) në serverin tim.

Unë mendoj se nuk ka mbështetje teknike. Mbështetje në fund është e pakuptimtë.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    29

Unë e pyeta bagazhin tim server. Serverin tim tashmë ka curl dhe ICONV. Cili ishte problemi?

Në kohë të thotë ta përdor stilin e porosi vBulletin. Mund të jetë problemi?
    Fundit edituar nga beaconsfield; 02-10-1022:02.

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë jam në të tani. Unë do të jap përgjigje të plotë në një minutë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Custom template nuk duhet të jetë një problem. Gjithashtu reinstalling Muslimanët ishte e panevojshme. Nëse një gjë e tillë ndodh gjatë vBET të ardhshëm të instaloni ju lutem vetëm refuzo ndryshuar fotografi Muslimanët me përmbajtjen e tyre origjinale (nga paketa Muslimanët).

Unë nuk mund të them se çfarë saktësisht shkoi keq. Kjo mund të jetë i gabuar integrimi Muslimanët apo diçka tjetër.

Ju lutemi të instalimit përsëri. Këtë herë kontrolloni se sa forum sillet pas çdo hap (kështu që ne do të dinë se çfarë është vBET çështje ose të integrimit Muslimanët). Nëse ajo dështon në një hap - nuk shkojnë në një tjetër. Pra:
    1. Made instalimit dhe konfigurimit vBET nevojshme (nuk e vendosur lidhje SEO ende, nuk do të ndryshojë opsionet e tjera - vetëm që gjëra të nevojshme). Kontrolloni nuk forum është duke punuar. Kontrolloni nuk përkthimi është duke punuar. Në qoftë se forumi juaj nuk është duke punuar - disable vBET dhe le të na njohin. Nëse Admin CP nuk është duke punuar shumë - disable grepa në nivel global, atëherë disable vBET dhe për të mundësuar grepa globalisht. Gjithashtu le të na njohin.
    2. Set SEO opsion lidhje dhe shtoni vBET. Rregullat e htaccess. Kontrollo nuk forum dhe përkthimet janë duke punuar.
    3. Bërë integrimin Muslimanët. Kontrollo nuk forum dhe përkthimet janë duke punuar.
    4. Ndrysho opsionet vBET si ju pëlqen (ndoshta ju keni çështje me disa konfigurimit të veçanta). Kontrollo nuk forum dhe përkthimet janë duke punuar.

Gjithashtu ju lutem shikoni këtë: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Fundit edituar nga vBET; 03-10-1001:04.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    29

Unë jam duke shkuar hap pas hapi si ju thënë për mua.

I use vBulletin 3.5.2. Gjatë integrimin e Muslimanët:

Muslimanët / përfshin / functions_vbseo_createurl.php

Gjej të:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Ta zëvendësojë atë me këtë kod:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Nëse unë zëvendësuar këtë kod kam faqe bosh. Unë tri herë të gjitha ishin të njëjta. Unë jam duke pritur përgjigjen tuaj.
    Fundit edituar nga beaconsfield; 03-10-1008:47.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Me sa kuptoj unë ju të kalojë hap 2, kështu që ju kanë ndryshimet e duhura në. Htaccess. Ju lutem na jepni përmbajtjen tuaj të gjithë e htaccess -. Ndoshta janë përdorur rregullat e gabuar (për forume pa Muslimanët), ose ato janë në vendin e gabuar - ne do të kontrollojë atë. Nëse ato janë në rregull. Ne do të ju pyes për detaje akses për të kontrolluar dhe vetëm atë për ju në vend.

Gjithashtu ju lutem vini re se ne nuk kemi kontroll vBET me vBulletin 3.5.2 ende. Ne do të instalojë atë nesër shembull tonë provuar dhe kontrolloni për çështjet. Pra, nëse ajo do të jetë diçka e zakonshme ne do të japim zgjidhje pa detaje qasje. Në qoftë se në anën tonë ai do të punojë - ne do të ju pyes për detaje qasje.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    29

Së pari kam filluar integrimin e Muslimanët sipas manual tuaj. Unë jam në hapin e tretë të integrimit.

"SHËNIM:. Qoftë se jeni duke përdorur vBulletin ju lutem shkoni tek seksioni vBulletin Integrimit të parë Përndryshe pas ngarkimi fotografi vBET, ju nuk do të jetë në gjendje të përdorin forum (edhe CP Admin) derisa ju bërë vBulletin Integraiton."

Unë nuk kam ndryshuar. Dosjen time htaccess

# Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
    # Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
    # Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
    # Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
    RewriteEngine On

# Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
    Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
    # Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
    # VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
    # RewriteBase /

#% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Mydomain \\. Com
    # RewriteRule (.*) http://www.mydomain.com/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Fundit edituar nga beaconsfield; 03-10-1018:13.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pra, ky është problemi. Na vjen keq - nuk është i vogël, por në udhëzimet e instalimit. Ne ndryshuar integrimit kështu në këtë mënyrë nuk më të përshtatshme. Ne do të korrigjuar atë në README fotografi tone (ne hequr atë nga vBET4.x README, por harroi për të hequr atë nga vBET3.x) - keq për telashe.

Still - Unë ju dha udhëzime të sakta se çfarë të bëni dhe ju nuk e keni ugar. Ne nuk do të jetë në gjendje të ju ndihmojë nëse ju nuk e përdorni ndihmën tonë. Ju lutemi të vetëm ugar pikërisht udhëzimet që ua dhashë juve dhe pastaj, nëse do të ketë ende ndonjë çështje të shkruani në lidhje me të. Pra, undo hap 3 dhe të bëjë hapin 1 dhe 2 të parë. Kam shkruar shumë qartë se ju mund të shkoni në një tjetër vetëm pas kontrollimit e bën këtë punë me një aktuale:
    Këtë herë kontrolloni se sa forum sillet pas çdo hap (kështu që ne do të dinë se çfarë është vBET çështje ose të integrimit Muslimanët). Nëse ajo dështon në një hap - nuk shkojnë në një tjetër.
    Fundit edituar nga vBET; 03-10-1017:57.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    29

Unë hap 1 dhe hap 2 e integrimit. Unë jam pas tuaj lexoni me udhëzim.

Ju lutem ndryshoni keni lexuar me file. Unë do të pres atë.
    Fundit edituar nga beaconsfield; 03-10-1018:02.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •