I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Posts nuk janë të përkthyera.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default Posts nuk janë të përkthyera.

Edhe kur kanë caktuar anëtarët e gjuhëve të tyre default, ajo nuk është duke u përkthyer në posts. Asgjë, vetëm gjuhën origjinale të huaj.
    Kur unë të përfundojë tags gjuhës rreth tekstit dorë ajo punon.

Çfarë është e gabuar?

Thanks

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Çfarë jeni duke përdorur strategji të përcaktuar Gjuhësh? Ju lutem shkoni tek Google dhe opsionet vBET kontrolloni atë.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Unë vetëm e kuptoi se kjo është një çështje compatibility. Duket se kjo [New Version 2010/3/1] MARCO1 Hide gjitha me lejen e Anëtarëve - Messages Menaxher - Forum vBulletin.org

Thanks!

EDIT: Çfarë doni të thoni? A jeni duke iu referuar "Zbulimi Google Language"?
    Kjo është vendosur si "Gjithmonë përdorues besimit"

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nëse ju keni gjithmonë besim përdoruesit, atëherë ajo duhet të jetë opaqued sipas User default vendosjen e gjuhës.

newpost_process

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

MARCO1 nuk e përdorin këtë plugin.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK kështu. Ju lutemi të dhënat e qasjes për Admin CP PM dhe FTP. Unë do të kontrollojë atë në vend dhe të kërkoni për zgjidhje. Ju gjithashtu mund të kontaktoni me autorin e mod tjera për lë të kuptohet se nëse ju nuk dëshironi të dërgoni të dhënat qasje. Autor i mod gjithmonë e di më mirë se si funksionon.

Gjithashtu - ju lutem kontrolloni sërish për t'u siguruar që nuk mod me të vërtetë ndikimi procesin e vBET opaquing.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Thanks Michal. Unë jam produkt i lënë MARCO1 të paaftë për tani. Ajo gjithashtu nuk është duke bërë atë që unë dua që ajo të bëjë. Pra, nëse unë mund të merrni atë për të punuar si duhet, unë do të mundësojë atë përsëri, dhe ne mund të marrë atë më tej. Faleminderit!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Me sa kuptoj unë në këtë moment ju nuk keni nevojë për mbështetje më shumë në këtë çështje dhe kjo mund të jetë e mbyllur. Nëse jo - ju lutem jepni më shumë info

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •