Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 8 , 8

Konu: Mesajlar çevrilmiş değil.

Kıdemli Üye

Default Mesajlar çevrilmiş değil.

Üyeleri varsayılan dillerin bile, mesajları tercüme almak değildir. Hiçbir şey, sadece orijinal yabancı dil.
    Metnin etrafında el dil etiketleri sararken çalışır.

Yanlış olan nedir?

Teşekkürler

Michał Podbielski (BB Personel)

Mesaj dilini belirlemek için kullandığınız olan strateji nedir? BB Google seçeneklerine gidin ve kontrol edin.

Kıdemli Üye

Ben sadece bir uyumluluk sorunu olduğunu fark etti. Öyle görünüyor ki bu [Yeni Sürüm 2010/03/01] Kullanıcı Grupları izin MARCO1 gizle - Mesajlar Yöneticisi - vBulletin.org Forum mod BB üzerinde etkisi vardır. Devre dışı bıraktığınızda, BB yine gayet iyi çalışıyor. Belki doğru bir şey biliyor musunuz?

Teşekkürler!

EDIT: Ne demek istiyorsun? "Google Dil Algılama" başvuruyorsunuz?
    "Her zaman güven kullanıcı" olarak ayarlanmış olduğundan emin

Her zaman kullanıcı güveni varsa, o zaman kullanıcı varsayılan dil ayarına göre opaqued olmalıdır.

Nedenini bulman harika. Bazı entegrasyon sorunu. Tam olarak, bunun için sorumlu ne olduğunu artık bilmiyoruz. BB opak kullanarak kanca yapar newpost_process MARCO1 - kontrol edin eklenti de kullanır. Eğer Evet - yürütme sırasını değiştirmek için deneyin, bu yüzden/önce çalıştırır sonra BB - sadece gerçek bir ters yapmak. Yeterli olabilir - başka çözümler arayacaktır.

Kıdemli Üye

MARCO1 Bu eklentiyi kullanmak değildir.

Böylece Tamam. Admin CP ve FTP için PM erişim bilgilerinizi Lütfen. Ben yerde kontrol etmek ve çözüm bulmak için. Erişim bilgilerini göndermek istemiyorsanız Ayrıca diğer ipuçları için mod yazarı ile irtibata geçebilirsiniz. Mod Yazar her zaman nasıl çalıştığını daha iyi bilir.

Ayrıca mod gerçekten BB opaquing süreci etkilemek emin olmak için tekrar kontrol ediniz.

Kıdemli Üye

Michal. Ben, şu an için devre dışı MARCO1 ürün gidiyorum. Ayrıca ben ne yapmak istediğinizi yapmıyor. Yani, bunu düzgün çalışması için alabilirim Daha sonra tekrar sağlayacak ve biz daha fazla sürebilir. Teşekkür ederiz!

Ben şu anda anlamak gibi, bu konuda daha fazla destek gerek yoktur ve kapalı olabilir. Aksi takdirde daha fazla bilgi veriniz

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •