I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 9 e 9

Thread: Ohhh nr. VB 4.0.5 install shkuar keq

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    13

Default Ohhh nr. VB 4.0.5 install shkuar keq

Hi, I instaluar drejtime vBET dhe ndjekur sa më mirë unë mund. Disa janë të vështirë për t'u kuptuar. I edited functions_vbseo_createurl.php dhe functions_vbseo_url.php
    Kjo faqe më të mira unë mund me drejtime. Dhe tani web faqen time është një faqe bosh të bardhë. Kam shikuar në FAQ zonën tuaj për 2 orë sonte. Web faqen time është në një dosje të faqes kryesore.
    shembull: mainsite / forum
    Kështu që unë futur URL e mia forum, por web faqen time është faqe bosh të bardhë. Ndonjë ndihmë appreciated. Web faqen time e tërë është poshtë ...

Faleminderit
    Bleva versionin e plotë

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nëse keni faqe bosh ju duhet të kontrolloni keni libriaries të përshtatshme të instaluar. Ju duhet të keni të instaluar curl dhe ICONV.
    Shiko këtu për detaje:
    # post1536 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Ju lutemi të maintime vendosur vetëm vBulledin dissabled dhe koment vBET. Rregullat htaccess, kështu forum tuaj do të punojnë. Gjithashtu ju lutem na dërgoni aktuale përmbajtjen tuaj të plotë të htaccess -. Ne do të kontrollojë rregullat tuaja. Ende ka shumë të ngjarë - ju thjesht nuk keni libriaries e duhur.

# post1729 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    13

Hi, ju falenderoj për këshilla! Unë google kontrolluar dhe rezultatet u>
    Duke filluar testin përkthimi
    Rezultati i testit: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error:

Pra, të gjitha është e mirë atje. Unë mund të shkoni në faqen admin cpanel

Curl dhe ICONV është instaluar! Unë jam ende i hutuar

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    13

Unë kam gjetur që zëvendësoi kodi në functions_vbseo_url.php dhe unë duhet të kodit shtuar para saj. Kështu që unë fikse se. Por vend ende nuk punon. Ajo është bosh. Çfarë shembulli skedar është në mos ngarkoni dosje? Unë nuk shoh një shembull. Htaccess.
    Fundit edituar nga El Caballo; 21-09-1014:20.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    13

Unë tani mund të shihet ulen time dhe ta keni të çaktivizuar. Unë e di se nuk ka 24 / 7 support. Por këta njerëz vetëm përgjigje për një orë në ditë? Për $ 90 add on, udhëzimet janë në rregull. Por, vështirë të vështirë e vështirë për t'u kuptuar

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Unë pashë mesazhet tuaj të mëparshëm dhe ju përshkruar hapat e ardhshëm që ju fallowed - përshkrimin tuaj më tha se ju jeni ende në zhvillim e sipër. Na vjen keq - unë nuk e kam gjetur se ju jeni duke kërkuar më shumë ndihmë.

Para së gjithash - A keni aftësi të kufizuara tani vBET, komentoi vBET fotografi htaccess dhe integrimin vBET hequr kodin nga Muslimanët.?
    Nëse po dhe forumi juaj është ende u përplas atëherë nuk është faji vBET. Ajo nuk mund të jetë faji vBET nëse vBET nuk është duke punuar.
    Në këtë rast ju lutem sigurohuni që ju jeni duke punuar në fotografi origjinale Muslimanët përsëri (kopje p.sh. ato 2 ndryshuar përsëri nga pakoja e Muslimanët).

Pra, kjo është hapi i parë - të bëjë forum tuaj në dispozicion përsëri.

Gjuha? lloj - kjo nuk kërkon ndonjë ndryshim htaccess.. Të shkojë në hap tjetër vetëm kur përkthimet janë duke punuar.

Next -. Ndryshim në lidhje SEO dhe të redaktoni htaccess. Shembull i rregullave të janë të përfshira në paketën vBET, por ju lutem lexoni me kujdes përshkrimin në lidhje në opsione vBET - ju duhet të modifikojë Rregullat në qoftë se forumi juaj përdor directory në URL. Të shkojë në hap tjetër vetëm kur përkthimet janë duke punuar.

Integrimi vBET me Muslimanët sipas udhëzimeve të dhëna në dosjen e integrimit readme.html.

Ju lutemi të bëjë atë hap pas hapi. Filloni me paaftësi vBET plotësisht. Tregoni cila hap ju bën të problemit dhe se çfarë ky problem është rreth.
    Fundit edituar nga vBET; 21-09-1022:43.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    13

Përshëndetje, Unë uninstalled gjithë gjë dhe të largohen të integrimit kodin vBET nga Muslimanët. Unë PM'ed për ju instalimit të tij, unë thjesht nuk kanë kohë për të testuar parametrat e ndryshme për këtë. Vetëm duhet një vBET pune. Dikush mund të më dërgoni ose PM me atë që kam nevojë për të dhënë për ju djema kështu që ju mund ta instaloni?

Thanks
    Na vjen keq për Diferenca kohore.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Tashmë dërgoni në PM. Për shkak se keni blerë të shërbimit instalimin dhe ne do të kujdeset për instalimin tuaj unë jam i mbylljes this thread.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    13

Faleminderit

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja