Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: Ohhh nie. VB 4.0.5 inštalovať gone bad

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Ohhh nie. VB 4.0.5 inštalovať gone bad

Ahoj, Nainstaloval som vBET a nasledoval pokyny, ako najlepšie som vedel. Niektoré z nich sú ťažko pochopiteľné. Aj upravil functions_vbseo_createurl.php a functions_vbseo_url.php
    Používam VBSEO a tak som ich upravil moje .súbor pomocou htaccess Táto stránka najlepšie, čo som mohol s pokynmi. A teraz moje miesto je prázdna biela stránka. Díval som sa vo vašom okolí FAQ po dobu 2 hodín večer. Moje miesto je v zložke hlavnej stránke.
    Príklad: mainsite / forum
    A tak som vložil moje forum URL, ale môj web je prázdna biela stránka. Ocenil akúkoľvek pomoc. Celá moja stránky dole ...

Ďakujem
    Kúpil som si plnú verziu

Michał Podbielski (vBET zamestnancov)
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ak máte prázdnu stránku, mali by ste skontrolovať máte nainštalovaný príslušný libriaries. Musíte mať nainštalovaný CURL a iconv.
    Pozri tu pre detaily:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

Prosím o maintime stačí nastaviť vBulledin dissabled a komentovať vBET. Htaccess pravidlá, takže fórum bude fungovať. Tiež nám prosím zašlite svoj aktuálny celý obsah súboru htaccess -. Preveríme vaše pravidlá. Stále najväčšou pravdepodobnosťou - jednoducho nemáte zodpovedajúce libriaries.

Tam je tiež jeden viac posible dôvodu - ak je vaša stránka zaťaženie a zaťaženie a zaťaženie - potom by ste mali skontrolovať, máte pripojenie od spoločnosti Google. Niekedy servery sú blokovanie odchádzajúcich žiadosti sa, prosím, na vedomie, že vBET vyžaduje, aby mohla žiadosti odoslané spoločnosti Google - Google robí preklady. Môžete si to overiť pomocou tejto rady: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Dobrý deň, ďakujem za tipy! Ja som Google kontrolu a výsledky boli>
    Spustenie prekladateľské skúšky
    Výsledok testu: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Testovacia chyba:

Takže všetko je dobré tam. Môžem ísť do admin stránky cPanel

CURL, a iconv je nainštalovaný! Som stále zmätený

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Zistil som, že som nahradil kód functions_vbseo_url.php a mám pridanej kódu pred tým. Tak som to opravili. Ale miesto stále nefunguje. Je to prázdne. Čo napríklad súbor je v nevkladajte zložky? Nevidím príklad. Htaccess súborov.
    Naposledy upravil El Caballo; 21-09-10 v 14:20.

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Teraz môžem vidieť môj sedieť a mať ho zablokoval. Viem, že nie je 24 / 7 podporu. Ale títo chlapci jednoducho Odpoveď na hodinu denne? Za 90 dolárov pridať na, pokyny sú v poriadku. Ale ťažko ťažko ťažko pochopiteľné

Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň. Videl som svoje predchádzajúce správy a si opísal ďalšie kroky, ktoré fallowed - váš popis mi povedal, že ste stále vo vývoji. Je nám ľúto - som nenašiel, že žiadate o pomoc.

V prvom rade - máte teraz zakázané vBET, komentoval vBET htaccess, a odstrániť vBET integrácii kódu vBSEO.?
    Ak áno a fórum je stále havaroval potom to nie je chyba vBET. Nemôže byť chyba, ak vBET vBET nefunguje.
    V takom prípade sa uistite, že pracujete na originálne súbory vBSEO znovu (tj kópie týchto 2 sa opäť zmenil z obalu vBSEO).

Takže to je prvý krok - aby vaše fórum opäť k dispozícii.

Ďalšia je - aby vBET spustiť. Najprv zapnúť, a pre testy nastaviť odkazy na jazyk? Typ - to nevyžaduje žiadne zmeny htaccess .. Prechod na ďalší krok iba v prípade, preklady pracujú.

Ďalšie -. Zmení na SEO odkazy a upraviť htaccess súborov. Príklad pravidlá sú súčasťou balíčka vBET, ale prečítajte si pozorne popis pod odkazom v možnosti vBET - Je potrebné upraviť pravidlá, ak si fórum využíva adresár URL. Prechod na ďalší krok iba v prípade, preklady pracujú.

Integrácia s vBET vBSEO podľa pokynov uvedených v integrácii readme.html súboru.

Prosím, krok za krokom. Začnite s vypnutím vBET úplne. Povedz, ktorý krok robí problém a čo tento problém je.
    Naposledy upravil vBET; 21-09-10 v 22:43.

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Dobrý deň, som odinštalovať celú vec a odstránené vBET integrácie kód vBSEO. Aj PM'ed o vás inštaláciou, ja jednoducho nemajú čas vyskúšať rôzne nastavenia na túto tému. Stačí pracovať vBET. Môže niekto mi poslať alebo PM mi, čo mám dať na vás, takže môžete inštalovať?

Vďaka
    Ospravedlňujem sa za časový rozdiel.

Dátum registrácie
    10. 2009

Už poslať PM. Preto, že ste si kúpili inštaláciu služby a my sa postaráme o inštalácii som uzatvorenie tohto vlákna.

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Ďakujem

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •