PDA

View Full Version: Si për të punuar vbet në litespeed?

symbianist
14-07-10, 13:22
Si për të punuar vbet në litespeed? Unë njoftim vbet nuk është duke punuar në litespeed. Ajo është duke treguar
Invalid Forum specifikuar. Nëse keni ndjekur një lidhje të vlefshme, ju lutemi njoftoni administratorin
Ju lutemi për ndihmë.

kamilkurczak
14-07-10, 13:37
Unë nuk e di se si punën e saj në litespeed.

Mund të më thoni - vBulletin është duke punuar në këtë server?

tani, Michał është me pushime. I cant check it (i nuk kanë qasje për të bërë këtë), ju lutem kini durim.

symbianist
15-07-10, 07:34
VBulletin është duke punuar në litespeed shumë të mira, vbet vetëm që nuk është duke punuar.

kamilkurczak
15-07-10, 13:27
OK, unë do të përpiqet për të kontaktuar me Michał. Ju lutemi keni durim:)

Taurus
15-07-10, 18:38
Unë vetëm upgraded bordin e mia për të LiteSpeed edhe sot, dhe unë mund të konfirmojë se VBET nuk punojnë me të. Kështu që unë shpresoj se ju djema mund të dalë me një zgjidhje. Unë kisha për të shkuar përsëri në Apache tani për tani.

kamilkurczak
16-07-10, 13:06
Thanks Demi. Unë do të them Michał për këtë.

Taurus
17-07-10, 07:03
Kur do Michal të kthehet? E vetmja arsye pse unë tani nuk mund të përdorë LiteSpeed (që kam paguar për) është për shkak të vBET. Unë me të vërtetë nevojë për këtë të zgjidhet. Thanks!

symbianist
17-07-10, 07:47
Unë me të vërtetë duhet të punojnë këtë bro internet too.please. thanks,

symbianist
17-07-10, 08:12
Merrni parasysh se unë tashmë të instaluar iconv dhe curl, por ende nuk punon.

kamilkurczak
17-07-10, 16:27
Michał do të jetë në forum në mondey .. Ju lutemi të jetë i durueshëm,
vjen keq për këtë

symbianist
18-07-10, 05:17
Kam provuar edhe googletest dhe kam marrë ndonjë gabim. Host im më tha se lidhja to google është në rregull. Në fakt i kanë sitemap google i cili është duke punuar mirë.
Si i drejtuar googletest, ndonjëherë i mori gabimit ekranin e rrjetit dhe nganjëherë kjo:

Duke filluar testin përkthimi
Rezultati i testit:
Test gabim: nuk mund të lidheni me host
Ora Connection (ms): 3003,3449707031

Taurus
19-07-10, 07:14
Kam provuar edhe googletest dhe kam marrë ndonjë gabim. Host im më tha se lidhja to google është në rregull. Në fakt i kanë sitemap google i cili është duke punuar mirë.
Si i drejtuar googletest, ndonjëherë i mori gabimit ekranin e rrjetit dhe nganjëherë kjo:

I kishte të njëjtën çështje disa ditë më parë. Unë sugjeroj kontaktuar kompaninë tuaj hosting dhe i pyet ata për të kontrolluar lejen tuaj dhe firewall settings. Jepu atyre lidhjen për googletest tuaj.

symbianist
20-07-10, 08:30
Ju lutemi ndihmoni admin në lidhje me këtë çështje.

vBET
20-07-10, 21:25
Hi:) Na vjen keq për vonesat - Vetëm u kthye nga pushimet dhe unë jam këtu për shërbime me mbështetjen tonë:)

Ju lutem shikoni këtu për diskutim litespeed me përgjigje se si të përdorin atë: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/848-litespeed.html - nuk e testuar ende, bazuar vetëm në përgjigje të përdoruesit, por të ndjehen të lirë për të provuar atë me version falas. Në rast të çështjeve - ju lutem shkruani ka përshkrim të saktë çështje dhe ne do të punojmë në këtë:)

vBET
20-07-10, 21:26
Si për të punuar vbet në litespeed? Unë njoftim vbet nuk është duke punuar në litespeed. Ajo është duke treguar
Invalid Forum specifikuar. Nëse keni ndjekur një lidhje të vlefshme, ju lutemi njoftoni administratorin
Ju lutemi për ndihmë.

Vetëm të përdorni të nevojshme rregullat e htaccess:.)

vBET
20-07-10, 21:29

Kjo është çështje e në mes të serverit tuaj dhe Google. Ne shkruam Google provë për të përcaktuar saktësisht se situata të tilla. Ajo ka asgjë të përbashkët me vBET - serverin tuaj vetëm kanë probleme me lidhje Google - ju duhet të vini re që ajo të ofruesin tuaj hosting.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1