PDA

View Full Version: Как да работим vbet в litespeed?

symbianist
14-07-10, 13:22
Как да работим vbet в litespeed? Забелязвам, vbet не е работа на litespeed. То показва
Невалидна определен форум. Ако сте последвали валидна връзка, моля уведомете администратора
Моля за помощ.

kamilkurczak
14-07-10, 13:37
Не знам как си работа по litespeed.

Бихте ли ми казали - Еврофутбол работи на този сървър?

И сега, Michał е на почивка. Не мога да го проверите (и нямат достъп да се направи това), моля, бъдете търпеливи.

symbianist
15-07-10, 07:34
Еврофутбол работи litespeed много добро, само vbet не работи.

kamilkurczak
15-07-10, 13:27
Добре, аз ще се опитам да се свържете с Michał. моля, бъдете търпеливи:)

Taurus
15-07-10, 18:38
Току-що ми модернизирани борда да LiteSpeed също днес, и мога да потвърдя, че VBET, не работи с него. Така че се надявам вие може да излезе с решение. Аз трябваше да се върнем към Apache за сега.

kamilkurczak
16-07-10, 13:06
Благодарение Телец. Аз ще кажа, Michał за това.

Taurus
17-07-10, 07:03
Когато Михал ще се върне? Единствената причина, аз сега не могат да използват LiteSpeed (които съм платил за) е така, защото на vBET. Аз наистина се нуждаят от това, да се сортират. Благодаря!

symbianist
17-07-10, 07:47
Аз наистина трябва да работи този too.please онлайн брато. благодаря,

symbianist
17-07-10, 08:12
Вземете се отбележи, че вече е инсталиран на iconv и къдря, но все още не работи.

kamilkurczak
17-07-10, 16:27
Michał ще бъде на форум в mondey .. Моля, бъдете търпеливи
съжалявам за това

symbianist
18-07-10, 05:17
Опитах googletest също и аз имам някаква грешка. Моят домакин ми каза, че връзка с Google е наред. Всъщност аз имам карта на сайта на Google, който работи добре.
Тъй като аз стартирате googletest, понякога аз имам екран за грешка на мрежата и понякога това:

Стартиране превод тест
Резултати от изпитването:
Тест за грешка: не могат да се свързват към хост
Връзка време (MS): 3003,3449707031

Taurus
19-07-10, 07:14
Опитах googletest също и аз имам някаква грешка. Моят домакин ми каза, че връзка с Google е наред. Всъщност аз имам карта на сайта на Google, който работи добре.
Тъй като аз стартирате googletest, понякога аз имам екран за грешка на мрежата и понякога това:

Имах същия въпрос преди няколко дни. Аз предлагам да се свържете с вашия хостинг компания и ги помолете да проверите вашето разрешение и настройките на защитната стена. Дайте им връзка за вашия googletest.

symbianist
20-07-10, 08:30
Моля, помогнете Admin относно този проблем.

vBET
20-07-10, 21:25
Здравейте:) Съжалявам за забавянето - Просто се върна от ваканция и аз съм тук, за да ви сърв с нашата подкрепа:)

Моля, вижте тук за litespeed дискусия с отговор, как да го използвате: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/848-litespeed.html - не изпитват все още, само въз основа на отговор на потребител, но се чувстват свободни да го тествам с безплатната версия. В случай на въпроси, моля пишете там точно описание въпрос и ние ще работим върху това:)

vBET
20-07-10, 21:26
Как да работим vbet в litespeed? Забелязвам, vbet не е работа на litespeed. То показва
Невалидна определен форум. Ако сте последвали валидна връзка, моля уведомете администратора
Моля за помощ.

Просто използвайте изисква правила Htaccess:).

vBET
20-07-10, 21:29

Това е въпрос между вашия сървър и Google. Писахме Google тества точно, за да се определи такива ситуации. Това няма нищо общо с vBET вашия сървър просто имат проблеми с връзките Google - трябва да го бележка към вашия хостинг доставчик.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1