PDA

View Full Version: Zgjidhet Break Vbet forum mi

Snake
22-06-10, 17:23
Kur i mundësojnë vbet, në mjetet e disa thyen faqe thread menu, dmth lidhjen në krye të një fije - drop down menu prishet, drop down zhduket, kjo kthehet nëse i çaktivizoni vbet.

Së dyti Thread Tools në fund të thread mungon icons saj, këto të shfaqet nëse i çaktivizoni vbet. Por Thread Tools nuk duhet të paraqitet në fund në të gjitha dhe dont në të gjitha faqet e mia të tjera.

Së fundi icon 'Pergjigje' zhduket. Përsëri, ky bug fixes vetë, nëse i çaktivizoni vbet.

Të gjitha 3 bug të ndodhë së bashku dhe në të njëjtën faqe.

Kjo ndodh vetëm për mysafirët. Thanks.

Shiko këtu - e përjetshme "e adresës Marrja e rrjetit" në kartën e rrjetit - Juice Kompjuteri

Snake
22-06-10, 17:26
Ja se çfarë faqe duhet të duken si;

Fitimi i adresa e rrjetit pa pushim - Lëng Computer (http://www.computer-juice.com/forums/f47/aquiring-network-address-over-over-12471/)

Thread Tools drop down në krye të punëve faqes, ikona postoni përgjigje është atje dhe Thread Tools në botton nuk është treguar.

Ashtu si i tha se nëse i çaktivizoni vbet të gjitha faqet të duket si ky / \\

Nëse i mundësojnë vbet disa faqe të duket si shembullin e parë, prishet duke vbet se si forumi im duket dhe punon.

vBET
22-06-10, 17:32
A do të ndodh kur Cache të plotë dokumentit për Guest është ndezur, apo kjo nuk ka rëndësi?

Snake
22-06-10, 17:35
Nëse i disable cache plotë fotografi, it works perfect.

vBET
22-06-10, 17:49
OK kështu - ne e dimë arsyen tani. Na vjen keq për problemet e - Ky funksionalitet është ende në fazën e BETA, nuk kishim çështje në të gjitha në serverat tonë, por e shoh se disa çështje janë në një tuaj. Pra, check it ne kemi nevojë për qasje për CP tuaj Admin dhe FTP. Unë tashmë e shoh se në faqen tuaj thyer disa Scripts nuk janë të përfshira - duhet për të kontrolluar atë se pse.

Gjithashtu ju lutem parë të përpiqet vetëm për të hequr filen e duhur cache (ju do të gjeni atë në / vbet_guestcache / en / directory - ju duhet të njohin atë me emrin -. Saj jo vetëm të heqë të gjitha dosjet përfshirë aty Ndoshta Faqja e gjeneruar vB vetëm të tillë për disa arsye dhe vBET kopje e ruajtur atë dhe tani ajo është treguar rezultat cached Në qoftë se kjo ndodh përsëri pas pastrimit cache -. na dërgoni qasje detaje dhe ne do të zgjidhë atë.

Një tjetër mënyrë pse mund të ndodhë se diçka ndryshon rezultat tuaj pasi ne cache atë. Jo me të vërtetë besojnë në këtë - në këtë rast të gjitha faqet do të ketë të njëjtën çështje. Gjithashtu unë shoh mungesës së Scripts JS rëndësishme dhe gjëra të tilla janë të përfshira thjesht në templates nuk shtuar dinamike në dalje të tërë.

Pra, - ju lutem shikoni pastrimin cache dhe të na japë prodhim.

Snake
22-06-10, 17:56
Ok kështu që i fshihet faqe dhe është kopje e ruajtur përsëri të përsosur.

Kështu arka vbet forum time gjithë, jo vetëm faqet e përkthyer?

Snake
22-06-10, 17:59
Mund ta përjashtojë të gjitha faqet në anglisht?

vBET
22-06-10, 22:13
OK - kështu që unë e kuptoj se nuk ka çështje. Shkaku ishte vBulletin vetë që për disa arsye Faqja e gjeneruar pa disa Scripts (ndoshta ke ndryshuar konfigurimin).

Cache pastruar dhe duke punuar mirë tani me Cache dokumentit për mysafirët e tuned on. Çështja zgjidhet dhe lëviz atë me nenin problemeve.

Në këtë moment, ne nuk kemi mundësi të përjashtojnë faqe normale - por ne mund të shtoni atë. Ju lutemi të hapur thread reja në kërkesa për veti për këtë:)

Snake
23-06-10, 14:42
Kjo është ende duke bërë atë, në disa faqe dhe jo të tjerët, nëse një bot është i pari në faqe të arka me gabime si shpjegohet, në qoftë se një përdorues është i pari në faqe të arka ok.

Unë mendoj se kjo është për shkak se bot nuk mund të ekzekutojë në mënyrë që sheh ajax faqen e pak të ndryshme për një shfletues normale.

vBET
23-06-10, 17:56
Jo - kjo nuk është për shkak se boot nuk mund të ekzekutojë Ajax. Sepse për të ekzekutuar ajax ju NED të ketë skenar të përfshira në prodhim HTML. Çdo gjë tjetër ndodh duke u bazuar në prodhimin e parë HTML HTML (pemë të parë është ndryshuar etj)

Duket se në çizmet tuaja forum thjesht merr prodhimit të tjera që të ftuarit normale. Dhe në këtë moment të parë të gjitha vBET ftuarit si qenie të njëjtë. Mund të ju tregoni ju përdorni disa mod e veçantë ose ndonjë konfigurimi vBulletin që përcakton nuk mysafir është e boot dhe në rast të tillë e kthimit rezultat të ndryshëm?
Në qoftë se ne gjejmë se si është bërë në forum tuaj ne thjesht mund të të krijojë fotografi të ndryshme cache për çizme dhe për mysafirët normal, tani - të gjithë mysafirët janë vetëm mysafirë për funksionalitetin e plotë tonë Cache File dhe ne rezultat cache që ne marrim. Pra, në këtë moment ju mund të:
- Disaktivizo këtë funksionalitet
- Pajtohem se tani të gjithë mysafirët do të shohim të njëjtën gjë pa marrë parasysh se ato janë çizmet ose njerëzit
- Disable funksionalitetit, e cila ju jep prodhim të ndryshme për çizme

Siç kam shkruar - ne mund të trajtojë këtë në qoftë se ne do të dini si çizmet janë përcaktuar në forum tuaj.

Snake
23-06-10, 20:50
Duket se kjo është më shumë një çështje me forum e mi se vbet.

Kur i veiw faqet e mia si Googlebot ata kanë Veglat E Temës thyer dhe Pergjigje ikona të humbur.

Asnjë ide se pse, ajo ende ndodh në qoftë se i çaktivizoni të gjitha plugings ose template të ndryshojë.

vBET
24-06-10, 09:46
Siç kam shkruar në postin e mëparshëm - forum tuaj thjesht gjeneron diçka tjetër për çizme. cache vBET works fine - arka atë që merrni. Ndoshta kjo ka të bëjë me shfletuesit. Ju lutem kontrolloni forumin tuaj me shfletuesit të ndryshme (natyrisht me Cache dokumentit të plotë me aftësi të kufizuara - për të parë përmbajtjen aktuale jo kopje e ruajtur një).

Gjithsesi - Unë sugjeroj për të kërkuar vBulletin mbështetje të ekipit, pasi ajo është sjellje vBulletin. Gjithashtu për shkak se ajo është tonë të fushëveprimit vBET - Unë do të doja të mbyllur këtë çështje këtu. A është OK?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1