מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר Vbet לשבור בפורום שלי

Snake
22-06-10, 17:23
כאשר אני לאפשר vbet, על כמה דפים כלים הפסקות חוט התפריט, כלומר על הקישור בחלק העליון של חוט - הנפתחת הפסקות התפריט הנפתחת נעלם, זה חוזר אם אשבית vbet.

שנית הכלים חוט בחלק התחתון של חוט חסר סמלי זה, אלה מופיעות אם אני להשבית vbet. אבל אשכול לא אמור להופיע בתחתית בכלל dont בכל העמודים האחרים שלי.

לבסוף הסמל "הוסף תגובה" נעלמת. שוב, באג זה פותר את עצמו אם אני להשבית vbet.

כל באג 3 לקרות יחד באותו עמוד.

זה קורה רק לאורחים. תודה.

ראה כאן - "כתובת הרשת הרוכשת" הנצחי על כרטיס הרשת - מיץ המחשב

Snake
22-06-10, 17:26
הנה מה הדף צריך להיראות כך:

רכישת כתובת הרשת שוב ושוב - מיץ מחשב (http://www.computer-juice.com/forums/f47/aquiring-network-address-over-over-12471/)

אשכול הנפתחת בחלק העליון של יצירות מקור, סמל תגובה יש כלים חוט ב בוטון אינה מוצגת.

כמו שאמרתי אם אשבית vbet כל הדפים נראים כמו זה / \\

אם אני יכול להפעיל vbet כמה דפים נראה כמו בדוגמה הראשונה, ובכך שוברת vbet איך הפורום שלי נראה ועובד.

vBET
22-06-10, 17:32
האם זה קורה כאשר מטמון קובץ מלא אורח מופעלת, או שזה לא משנה?

Snake
22-06-10, 17:35
אם אשבית מטמון הקובץ המלא, זה עובד מושלם.

vBET
22-06-10, 17:49
אישור כך - אנחנו יודעים את הסיבה עכשיו. סליחה על הצרות - פונקציונליות זו היא עדיין בשלב בטא, לא היו לנו בעיות בכלל בשרתים שלנו, אבל אני רואה שיש נושאים מסוימים על אחד שלך. אז לבדוק את זה אנחנו צריכים גישה Admin CP ו-FTP שלך. אני כבר רואה את זה בעמוד שלך שבור כמה תסריטים שאינם כלולים - צריך לבדוק למה זה.

כמו כן, אנא נסה תחילה רק כדי להסיר את קובץ המטמון המתאים (תוכלו למצוא אותה / vbet_guestcache / en / ספרייה - אתה צריך להכיר אותו בשמו -. זה לא רק להסיר את כל הקבצים כלל יש אולי דף vB כזה שנוצר רק מסיבה כלשהי vBET מטמון זה ועכשיו זה מוצגת התוצאה במטמון אם זה יקרה שוב לאחר ניקוי המטמון -. לשלוח לנו גישה הפרטים ואנו לפתור אותה.

דרך נוספת מדוע זה יכול לקרות שמשהו משתנה התוצאה שלך אחרי שאנחנו מטמון זה. לא ממש מאמין שזה זה - במקרה כזה כל הדפים היו באותה הבעיה. גם אני רואה חוסר סקריפטים js חשובים דברים כאלה כלולים פשוט בתבניות לא הוסיף דינמי לתוך הפלט כולו.

אז - בבקשה לבדוק לנקות את המטמון ולתת לנו תפוקה.

Snake
22-06-10, 17:56
אוקי אז מחקתי את הדף במטמון זה מושלם שוב.

אז vbet מטמוני הפורום כולו שלי, לא רק דפים מתורגמים?

Snake
22-06-10, 17:59
האם אפשר להוציא את כל הדפים אנגלית?

vBET
22-06-10, 22:13
בסדר - אז כפי שאני מבין אין בעיה. הסיבה היתה vBulletin עצמו אשר מסיבה כלשהי עבור דף שנוצר ללא תסריטים מסוימים (אולי שינית תצורה).

מטמון פינה ועובד בסדר עכשיו עם מטמון קובץ לאורחים מכוון על. לפתרון בעיה להעבירו בסעיף פתרון בעיות.

ברגע זה אין לנו אפשרות להוציא דפים רגילים - אבל אנחנו יכולים להוסיף אותו. נא לפתוח אשכול חדש בבקשות תכונה בשביל זה:)

Snake
23-06-10, 14:42
זה עדיין עושה את זה, על כמה דפים ולא אחרים, אם רובוט הוא הראשון בדף זה מטמוני עם שגיאות כפי שהוסבר, אם המשתמש הוא הראשון בדף זה מטמוני בסדר.

אני מניח שזה בגלל בוט לא יכול לבצע ajax כך רואה העמוד שונה במקצת לדפדפן נורמלי.

vBET
23-06-10, 17:56
לא - זה לא כי לא ניתן לבצע אתחול ajax. מכיוון לבצע ajax אתה נד יש תסריט מתפוקת HTML. כל דבר אחר שקורה מבסס על פלט ה-HTML HTML הראשון (עץ נוף משתנה וכו ')

נראה כי על המגפיים שלך בפורום פשוט מקבל פלט אחרות אורחים נורמלי. ובאותו הרגע הזה vBET לראות את כל האורחים כבני אותו. אתה יכול לספר לך להשתמש בחלק mod מיוחד או תצורה vBulletin הקובע אינו אורח האתחול במקרה כזה מחזיר תוצאה שונה?
אם נגלה איך הוא עשה בפורום שלך אנחנו יכולים פשוט ליצור קבצי מטמון שונים מגפיים לאורחים נורמלי, עכשיו - כל האורחים הם רק אורחים עבור פונקציונליות מלאה שלנו מטמון קובץ ואנחנו תוצאה מטמון שבו אנחנו מקבלים. אז ברגע זה אתם יכולים:
- בטל פונקציונליות זו
- מסכים כי עכשיו כל האורחים יראו אותו הדבר ולא משנה אלה מגפיים או בני אדם
- השבתת הפונקציונליות, אשר נותן לך פלט שונים מגפיים

כפי שכתבתי - אנחנו יכולים להתמודד עם זה אם נדע מגפיים נקבעים בפורום שלך.

Snake
23-06-10, 20:50
נראה לי זה יותר בעיה עם הפורום שלי מאשר vbet.

כאשר אני veiw הדפים שלי googlebot יש להם את הכלים חוט שבור סמל תגובה חסר.

אין לי מושג למה, זה עדיין קורה אם אני להשבית את כל plugings או תבנית השינוי.

vBET
24-06-10, 09:46
כפי שכתבתי בפוסט הקודם - הפורום פשוט מייצר משהו אחר מגפיים. מטמון vBET עובד מצוין - מטמוני מה זה לקבל. אולי זה קשור בדפדפן. אנא בדוק בפורום שלך עם דפדפנים שונים (כמובן עם מטמון הקובץ המלא נכים - כדי לראות את התוכן עצמו לא במטמון אחד).

בכל אופן - אני מציע לבקש vBulletin צוות תמיכה, שכן היא התנהגות vBulletin. כמו כן, כי זה שלנו של היקף vBET - אני רוצה לסגור את הנושא כאן. האם זה בסדר?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1