View Full Version: Zgjidhet 3.1.0 Problemet me blerë vetëm!
Cybershaolin
05-11-09, 05:57
E pra, unë sapo blerë VBet 3.1.0 dhe kur në Vbet kryesore, unë nuk mund të hyni në ndonjë gjë! Është pyetur mua për të hyrë në numrin tim licencës, por, nuk ka ndonjë buton të dorëzojë formularin e më pas ...
Instalimi im shkoi të qetë pa ndonjë problem, por unë jam i bllokuar atje. Unë kisha un-instaluar versionin 2 plotësisht para (produkt dhe fotografi).
Çfarë duhet të bëj prej atje? Do të doja të përdorin atë tani që unë sapo blerë atë!
Cybershaolin
05-11-09, 06:07
Dhe pse nuk shoh flamurin francez në postin e mia të mëparshme? Kam shkruar mesazhin tim në anglisht, jo në frëngjisht! Unë nuk e bëni atë.
Gjuha e albumit tim të zgjedhur këtu në forum është anglisht, por të gjitha menutë shoh janë në frëngjisht! Si të vijë?
Edit: kam shkruar këtë mesazh në anglisht shumë, por ajo tani këpucë deri vetëm në frëngjisht ?****** Çfarë po ndodh??
Dhe pse nuk shoh flamurin francez në postin e mia të mëparshme? Kam shkruar mesazhin tim në anglisht, jo në frëngjisht! Unë nuk e bëni atë.
Gjuha e albumit tim të zgjedhur këtu në forum është anglisht, por të gjitha menutë shoh janë në frëngjisht! Si të vijë?
Kjo është për shkak se ju u tha mod se kjo është në frëngjisht:) Me vendosjen e lang BBCode manualisht ose automatikisht (by default vendosjen gjuhën e përdoruesit).
E pra, unë sapo blerë VBet 3.1.0 dhe kur në Vbet kryesore, unë nuk mund të hyni në ndonjë gjë! Është pyetur mua për të hyrë në numrin tim licencës, por, nuk ka ndonjë buton të dorëzojë formularin e më pas ...
Instalimi im shkoi të qetë pa ndonjë problem, por unë jam i bllokuar atje. Unë kisha un-instaluar versionin 2 plotësisht para (produkt dhe fotografi).
Çfarë duhet të bëj prej atje? Do të doja të përdorin atë tani që unë sapo blerë atë!
Kjo nuk është normale. Options panel është e gjeneruar nga engine vBulletin - Ju lutem page reload. Nëse ndodhë përsëri përpiqet përsëri për të importuar fotografi produktit.
Gjithashtu sigurohuni që ju keni instaluar curl në serverin tuaj (nëse 2.x punonte atëherë ajo është).
Në ndonjë problem - thjesht pyesni dhe ne me kënaqësi do t'ju ndihmojë:)
Cybershaolin
05-11-09, 14:44
E pra, në fakt, kam kërkuar për të provuar atë vend para se ta instaloni atë në forum time jetojnë. Në nivel lokal, edhe në qoftë se unë të përpiqet të rifreskoni faqen, info vetëm unë shoh në datën VBet kryesore është të gjëra të licencës. Reimporting produkti nuk ka ndihmuar as.
Gjithashtu, unë kam qenë një nga ata që ka dhuruar para 3.1.0 ishte në dispozicion për shkarkim? Nuk ishin ne duhet të merrni një zbritje, kur do të duket 3.x?
Në një çështje tjetër, këtu në forum tuaj, a mund të më thoni pse kur gjuha ime është setup në anglisht, kam parë të gjitha menutë, postimet, etj në frëngjisht? Unë u përpoqa të qartë cookies, cache faqe, por asgjë nuk ndihmoi freskuese, unë jam ende në frëngjisht!
Keni nevojë për qasje në internet për të përdorur vBET. Përndryshe ajo nuk mund të punojnë - përkthimet janë bërë nga Google. Jetë i sigurt se asgjë nuk bllokojnë qasjen tuaj për palët 3. Ju gjithashtu do të vuajë atë që keni tani. Qasje në internet është diçka e zakonshme për forumet;)
Gjithashtu, unë kam qenë një nga ata që ka dhuruar para 3.1.0 ishte në dispozicion për shkarkim? Nuk ishin ne duhet të merrni një zbritje, kur do të duket 3.x?
Ne nuk njoftuar asgjë si kjo:)
Në një çështje tjetër, këtu në forum tuaj, a mund të më thoni pse kur gjuha ime është setup në anglisht, kam parë të gjitha menutë, postimet, etj në frëngjisht? Unë u përpoqa të qartë cookies, cache faqe, por asgjë nuk ndihmoi freskuese, unë jam ende në frëngjisht!
Vetëm kliko flamurin në anglisht që të kthehen në gjuhën angleze:) Dhe shikoni përdoruesit gjuhën tuaj default në CP User - mod dëshiron të jetë i zgjuar, kështu që kur dikush thotë se gjuha e tij të paracaktuar është franceze ajo do të sjellë atë përsëri në frëngjisht.
Cybershaolin
05-11-09, 18:41
Keni nevojë për qasje në internet për të përdorur vBET. Përndryshe ajo nuk mund të punojnë - përkthimet janë bërë nga Google. Jetë i sigurt se asgjë nuk bllokojnë qasjen tuaj për palët 3. Ju gjithashtu do të vuajë atë që keni tani. Qasje në internet është diçka e zakonshme për forumet;)
Edhe në qoftë se kam drejtuar atë vend, unë ende kanë qasje në internet përmes forum time lokale ... por ka një mënyrë për të bërë këtë punë sepse unë dua të provuar atë para se të shkojnë të jetojnë me të ... Nuk ka asgjë që bllokon forum. Pse jeni duke shtuar se pjesë rreth vuajnë me atë që kam tani dhe që Interneti është i përbashkët për forume? A mendoni se kjo nuk është e drejtë të përpiqen testimit para se të rrezikuar gjëra në një forum të jetojnë më parë? Dhe po, ishte duke ecur mirë 2.x parë.
Ne nuk njoftuar asgjë si kjo:)
E pra, të marra direkt nga shkrimin tuaj # 720 vbulletin.org:
Kjo është arsyeja pse - kushdo që ka dhuruar mua në këtë projekt deri në këtë moment, do të marrë 1 licencë të lirë përdorimin dhe 1 pa lidhje kredi heqjen e licencës për 3.0.0:)
Kjo është një lloj zbritje ... por ju nuk e ofrojnë këtë për mua akoma ... Pra, si mund të marr një leje më të lirë përdorimin dhe heqjen e licencës?
Vetëm kliko flamurin në anglisht që të kthehen në gjuhën angleze:) Dhe shikoni përdoruesit gjuhën tuaj default në CP User - mod dëshiron të jetë i zgjuar, kështu që kur dikush thotë se gjuha e tij të paracaktuar është franceze ajo do të sjellë atë përsëri në frëngjisht.
Kam gjetur pse. Ajo ishte duke shtuar / fr në fund në vend të vetëm http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/
Edhe në qoftë se kam drejtuar atë vend, unë ende kanë qasje në internet përmes forum time lokale ... por ka një mënyrë për të bërë këtë punë sepse unë dua të provuar atë para se të shkojnë të jetojnë me të ... Nuk ka asgjë që bllokon forum. Pse jeni duke shtuar se pjesë rreth vuajnë me atë që kam tani dhe që Interneti është i përbashkët për forume? A mendoni se kjo nuk është e drejtë të përpiqen testimit para se të rrezikuar gjëra në një forum të jetojnë më parë? Dhe po, ishte duke ecur mirë 2.x parë.
Vetëm për shkak se lidhja e internetit është e nevojshme për këtë mod për të kandiduar:)
Rreth testimit ju lutem sigurohuni forum test nuk dispozicion për të parë publikut.
Kjo është një lloj zbritje ... por ju nuk e ofrojnë këtë për mua akoma ... Pra, si mund të marr një leje më të lirë përdorimin dhe heqjen e licencës?
Ajo është e thjeshtë - për shkak se ju nuk i përmbushin kushtet e përshkruara. Shikoni në datën mesazhit:)
Kam gjetur pse. Ajo ishte duke shtuar / fr në fund në vend të vetëm Translator vBulletin Ndërmarrjeve (vBET) - Mundësuar nga vBulletin (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/)
Unë jam i kënaqur që të zgjidhet ky.
A keni ende këtë çështje me instalimin? Nëse po, ju lutem AM mua qasje në CP tuaj Admin dhe FTP unë do të check it:)
Cybershaolin
06-11-09, 00:07
Vetëm për shkak se lidhja e internetit është e nevojshme për këtë mod për të kandiduar:)
Rreth testimit ju lutem sigurohuni forum test nuk dispozicion për të parë publikut.
Testimi në nivel lokal do të thotë një forum në vetvete se nuk tregojnë askujt!
Siç thashë, unë nuk jam në gjendje për të parë mundësitë për vBet kryesore në admincp time kur testimi atë në forum time. Për vënien hack tuaj në forum time live, edhe unë nuk e di më se çfarë jam gonna të bëjë me këtë që unë nuk e really appreciate lloji i përgjigjet që ju dhatë këtu.
Testimi në nivel lokal do të thotë një forum në vetvete se nuk tregojnë askujt!
Kjo është e madhe:)
Siç thashë, unë nuk jam në gjendje për të parë mundësitë për vBet kryesore në admincp time kur testimi atë në forum time. Për vënien hack tuaj në forum time live, edhe unë nuk e di më se çfarë jam gonna të bëjë me këtë që unë nuk e really appreciate lloji i përgjigjet që ju dhatë këtu.
Edhe një herë përgjigja është - unë do të merret me këtë. Ju lutemi PM mua të gjitha detajet dhe ju nuk keni për të vendosur atë në forum tuaj të vërtetë para meje vetëm PM qasje të dhënat në bordin e provimit:)
Më vjen keq që ju nuk e vlerësojmë përgjigje që unë do t'ju ndihmojnë në këtë mënyrë. Për fat të keq unë nuk e di se çfarë është arsyeja e kësaj çështjeje dhe unë nuk nevojë për qasje të jetë në gjendje për të hetuar atë për ju dhe për të zgjidhur atë për ju. Na vjen keq për problemet dhe duke pritur për PM me detaje.
Pa mundësia për të kontrolluar atë, këshillat tona vetëm për tani është përsëri - sigurohuni që ju keni qasje në internet. Dhe nga ju Unë do të thotë serverin tuaj. Unë e di që kompjuteri juaj ka qasje, por kjo duket si serveri juaj është bllokuar për të komunikuar me fjalën jashtë. Arsye tjetër mund të jetë se ju nuk keni të instaluar curl bibliotekës php. Unë nuk mund të them asgjë më shumë, pa mundësi për të kontrolluar atë.
Cybershaolin
06-11-09, 05:39
lol Kjo nuk është e mundur të hyni në një forum lokale (si duke përdorur EasyPHP, XAMPP apo çfarëdo, me IP-të lokale) dmth:
hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php (http://127.0.0.1/forum/index.php)).. Ju duhet të dini për këtë. Por gjithsesi, harrojnë për të. Unë nuk kam nevojë më atë.
Kam përgjigjet e mia për gjëra të tjera në mënyrë, Nevermind.
lol Kjo nuk është e mundur të hyni në një forum lokale (si duke përdorur EasyPHP, XAMPP apo çfarëdo, me IP-të lokale) dmth:
hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php (http://127.0.0.1/forum/index.php)).. Ju duhet të dini për këtë. Por gjithsesi, harrojnë për të. Unë nuk kam nevojë më atë.
Kam përgjigjet e mia për gjëra të tjera në mënyrë, Nevermind.
Kjo është në qoftë se ju keni IP tuaj në WAN (jo vetëm LAN). 127.0.0.1 është e njëjtë si localhost dhe kjo do të thotë që ju doni të lidheni me makinë aktuale. Por ju akoma keni vet IP adresa juaj. Dhe, edhe nëse ajo është vetëm në rrjet lokal, ju prapë mund të vënë forumin tuaj test në të njëjtën makinë ku keni forumin e vërtetë. Sipas licencës: vBulletin ju keni të drejtë për të vendosur forum të tillë në directory testvb, por kjo nuk duhet të jetë në dispozicion për të parë publikut.
Në rast se në ndonjë çështje të ardhmen të shkruani vetëm. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):