PDA

View Full Version: Zgjidhet Në pamundësi për të uninstall vBET pa thyer forum

Simon Lloyd
18-02-14, 19:03
Hi guys,
Unë kam nevojë për të uninstall vBET, unë uninstalled nëpërmjet admincp dhe vBET është zhdukur, por në qoftë se unë të përpiqet për të fshini fotografi vBET off serverin tim (Unë jam duke u përpjekur për të marrë serverin tim përsëri në fotografi standarde vetëm para reinstalling vetëm atë që kam nevojë) që vret forum time!!? këtu është gabim të shkoj në qoftë se unë të përpiqet për të hequr fotografi PAS uninstalling nëpërmjet admincp:

Warning: kërkojnë (/ home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: dështuar për të hapur stream: No fotografi apo directory në / home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / init.php tilla (304): eval () 'd code on line 135

Fatal error: kërkojnë () [function.require]: nuk arriti hapjen e kërkuar '/ home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path = ':/ usr / lib / php :/ usr / local / lib. / php ') in / home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / init.php (304): eval ()' d code on line 135

Unë kam hequr të gjitha rregullat vBET nga. Htaccess.

Ndonjë ide se si për të kuruar këtë?

Regards,
Simon

Marcin Kalak
19-02-14, 10:04
Kjo duket si jo duke hequr disa vBET plugin ose jo heqjen vBET integrimit me disa plugin. A keni AlbaForum? Provoni turning off të gjitha grepa / plugins (më shumë info (http://www.vbulletin.com/forum/forum/vbulletin-3-8/vbulletin-3-8-questions-problems-and-troubleshooting/vbulletin-quick-tips-and-customizations/201532-disable-the-plugin-hook-system-globally)).

Simon Lloyd
19-02-14, 18:28
Unë nuk kam asnjë mundësi, por për të fikur të gjitha shtojcat, unë kam të drejtat e rezervuara, por unë e kam provuar duke u shpëtoj prej tij!, Kur unë të përpiqet uninstalling vBET unë të marrë të gjitha llojet e çështjeve, është e makinës me arra!

Marcin Kalak
20-02-14, 14:42
Para se të uninstalling vBET duhet të hiqni integrimin e saj me të drejtat e rezervuara. Para se të uninstalling vBET gjithashtu të përpiqen për të çaktivizoni të gjitha grepa në config.php (më shumë info (http://www.vbulletin.com/forum/forum/vbulletin-3-8/vbulletin-3-8-questions-problems-and-troubleshooting/vbulletin-quick-tips-and-customizations/201532-disable-the-plugin-hook-system-globally)).

Simon Lloyd
21-02-14, 13:02
Unë do të jap një të shkojnë, AlbaForum është uninstalled kështu që unë nuk e di atë që ju thotë integrim? Rregullat AlbaForum janë larguar nga. Htaccess. ku tjetër duhet të i jetë në kërkim të?

Marcin Kalak
21-02-14, 13:08
Nëse ju keni hequr të drejtat e rezervuara atëherë edhe ju hiqet e integrimit AlbaForum me vBET.
Ju lutem më dërgoni një PM për detajet qasje Admin CP dhe FTP. Unë do të shikoni se çfarë po ndodh atje :)

Simon Lloyd
21-02-14, 16:09
PM dërguar:)

Marcin Kalak
26-02-14, 15:53
Para se të uninstalling vBET ju duhet të hiqni të gjitha të integrimit të saj. Kam gjetur integrimin tuaj në modulet / recentthreads.php në linjat 255-260. Nëse ju keni bërë ndonjë integrim të tjera me vBET pastaj fshini ato.

Simon Lloyd
26-02-14, 16:57
Thankyou për këtë, kam harruar për të vbacmp, unë tani do të përpiqet dhe të pastruar dhe uninstall - Unë do të le ju e dini se si shkon!

Simon Lloyd
26-02-14, 17:06
VBET uninstalled pastaj filloi për të hequr vBET fotografi dhe mori këtë:
Warning: kërkojnë ([rruga] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: dështuar për të hapur stream: No fotografi apo directory në [rrugën] tilla / përfshinë / init.php (304): eval () 'd code on line 135

Fatal error: kërkojnë () [function.require]: nuk arriti hapjen e kërkuar '/ home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path = ':/ usr / lib / php :/ usr / local / lib. / php ') in / home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / init.php (304): eval ()' d code on line 135

Simon Lloyd
26-02-14, 17:24
Unë kisha për të reinstall fotografi (por jo produkt) në mënyrë që të përdorni forumet e mia

Marcin Kalak
01-03-14, 11:13
Pavarësisht heqjen e vBET ende punon. VB juaj gjithashtu nis plugins me aftësi të kufizuara. Ky problem ndodh edhe me plugins të tjera, kështu që nuk është një problem i vBET. A keni një plugin caching? Nëse është kështu, të qartë cache. vB ka për detyrë të hequr plugins dhe me sa duket e bëri atë, sepse në AdminCP nuk ka plugins, por ato janë në bazën e të dhënave cache për shkak se ata janë të ngarkuar më tej.

Simon Lloyd
02-03-14, 10:52
Çështja ishte me Datastore / datastore_cache.php për disa arsye ajo u bë UNWRITABLE, kështu që unë e bëri të shkruhet dhe pastaj uninstalled fine!

Marcin Kalak
03-03-14, 15:04
Unë jam i kënaqur që ju të zgjidhur këtë çështje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1