PDA

View Full Version: Zgjidhet se si të merrni për të punuar me dorë përkthimi

lebro
29-10-13, 13:46
duket auto përkthyer nuk punojnë për web faqen time unë do të doja të përdorni funksion manual përkthimit
ajo duke i dhënë mua gabim kur i provoni të input përkthim "diçka shkoi keq: ("
se si të merrni përkthimi me dorë për të punuar a ka ndonjë konfigurim i duhet? falënderoj për çdo ndihmë

Marcin Kalak
29-10-13, 20:44
Ju pastruar cookies në shfletuesin tuaj dhe sigurohuni që ju keni të aktivizoni Java skriptet në shfletuesin tuaj.

lebro
30-10-13, 15:28
ende nuk duket për të punuar

Marcin Kalak
30-10-13, 22:16
Ju lutem më dërgoni një PM për detajet qasje Admin CP dhe FTP. Unë do të shikoni se çfarë po ndodh atje :)

Marcin Kalak
19-12-13, 18:31
Pa përgjigje - konsiderohet çështja është zhdukur. Nëse jo ju lutem shkruani këtu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1