PDA

View Full Version: Решени како да се добие рачно превод за работа

lebro
29-10-13, 13:46
изгледа авто преведе не се работи за мојот сајт јас ќе сакале да ја користат рачен превод функција
тоа ми дава грешка кога се обидувам да го внесете превод "нешто не беше во ред: ("
како да се добие рачно превод да работат, постои ли некој конфигурација ми треба? заблагодарам за каква било помош

Marcin Kalak
29-10-13, 20:44
Ќе го исчистите колачиња во вашиот интернет пребарувач и бидете сигурни дека сте го вклучите JavaScript во твојот пребарувач.

lebro
30-10-13, 15:28
сè уште не изгледа да се работи

Marcin Kalak
30-10-13, 22:16
Ве молам пратете ми PM пристап детали Admin CP и FTP. Јас ќе провери што се случува таму :)

Marcin Kalak
19-12-13, 18:31
Нема одговор - смета ова прашање е нема. Ако не пишете тука.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1