PDA

View Full Version: instalimin settings Muslimanët

brubros
28-01-10, 20:41
Paraprakisht për blerjen e vBET 4, unë kam blerë Muslimanët së bashku me shërbimin e tyre të instalimit. Ata janë duke i kërkuar me dy pyetje instalimin, megjithatë, se unë mendoj se mund të ndikojë vBET 4, kur del. Dy pyetje janë:

1) Tregoni se nëse apo jo ju do të donit zëvëndësimin e referimit të instaluar.

dhe

2) Çfarë stili URL Rishkrimin ju doni të përdorni?

Çfarë përgjigje duhet t'i jap vBulletin personelit që do të punojnë më mirë për vBET 4 ose nuk ka rëndësi?

Thanks!

vBET
29-01-10, 00:42
1) Ju duhet të dini se kur zëvendësimet përkatëse janë shtuar nga Muslimanët të rezultojë prodhimit. vBET është duke bërë përkthimi në goditje global_complete me urdhër ekzekutimi 1000. Pra, nëse Muslimanët është shtuar zëvendësimet përkatëse më herët atëherë ju mund ta përdorni atë dhe kjo do të përkthehet. Nëse Muslimanët është shtuar më vonë, atëherë ajo nuk do të përkthehet.

2) Ju mund të përdorni çdo stil rishkrimin që ju dëshironi.

Nëse keni ndonjë pyetje të tjera - thjesht pyesni! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1