PDA

View Full Version: Zgjidhet Gabimet e PHP pas instaluar

siparker
03-02-12, 15:11
Unë jam duke marrë në vijim

Warning: kërkojnë ([rrugën] / vbet_translation_options / vbenterprisetranslator_from_other.php) [function.require]: nuk arriti të hapur lumë: Nuk ka fotografi të tilla ose në directory [rrugën] / përfshinë / vbenterprisetranslator_class_translator.php on line 72

Gabim Fatal: kërkojnë () [function.require]: Failed hapjen e nevojshme '/ home / tatuazh / public_html / vbet_translation_options / vbenterprisetranslator_from_other.php' (include_path = ':/ usr / lib / php :/ usr / local / lib / php. ') in / home / tatuazh / public_html / përfshinë / vbenterprisetranslator_class_translator.php on line 72

këtu thetattooforum.com/tattoo-inscription-blessed-blessed-meaning-t20692.html? t = 20692 & Gjuha = et

Ndonjë ide?

r.dziadusz
03-02-12, 17:39
Hi
Unë do të përpiqet për të riprodhuar atë në forumin tonë test.

EDIT:

Ju lutem kontrolloni cilën gjuhë e keni vendosur në
AdminCP -> vBET kryesore-> Gjuha Forumi

Gjithashtu kam vënë re se flamujt janë bosh në pjesën e poshtme të faqes tuaj. Ju lutemi sigurohuni që ju të ngarkuar të gjitha dosjet

siparker
06-02-12, 01:08
caktimin e gjuhës fiksuar gabim.

çfarë keni të thotë flamujt ishin bosh? Unë mund të shihni të gjitha flamujt?

të gjitha fiels ngarkua me sukses.

siparker
06-02-12, 01:09
caktimin e gjuhës fiksuar gabim.

çfarë keni të thotë flamujt ishin bosh? Unë mund të shihni të gjitha flamujt?

të gjitha fiels ngarkua me sukses.

r.dziadusz
06-02-12, 22:14
Unë mund të shoh ato tani, kështu që çdo gjë duket të jetë mirë :)
A ju ende keni marrë ndonjë pyetje në lidhje me këtë çështje? Për ndonjë tjetër ju lutemi të hapni temë të re.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1