View Full Version: Vetëm paqartë në lidhje me koston dhe MS API
Scalemotorcars
15-09-11, 17:13
Pra, sa është ai në fakt?
Unë shoh quajtur për 99 $
Kam parë krejt të lirë për # 135
Por mënyra karrocë tuaj punon ajo reklama të dyja së bashku.
Është me të vërtetë mbi $ 200 për quajtur falas. Dhe unë do të doja më shumë informacion mbi API Microsoft dhe si të merrni një të tillë.
Licencës normale kushton $ 90. Blerja këtë e keni të gjitha tiparet vBET.
Pa pagesë e quajtur është licencë shtesë dhe kjo është kosto shtesë prej $ 135. Kësaj licence ju lejon heqjen e lidhjeve të kredisë.
Nëse dëshironi të keni leje kabinë atëherë kostoja është shuma e këtyre dy.
Microsoft Translation API është mbështetur tashmë në vBET 4.x (do të jetë së shpejti në vBET3.x), kështu që ju keni atë që punojnë në forum tuaj vetëm pas instalimit të vBET4.x
Microsoft Translation API mbështet 35 gjuhëve tani - për më shumë informacion ju lutem shkoni te faqe Microsoft.
Scalemotorcars
20-09-11, 15:03
Kam vënë re se Translation Microsoft është duke shkuar në një shërbim të paguar edhe për thew API. Përdoruesit janë lejuar vetëm një sasi të caktuar të faqeve të përkthyer për të lira. Çfarë ndodh kur kjo është arritur max. A VBet thjesht ndaluar përkthyer apo????
Ne kemi për të kontrolluar në detaje informacion për të paguar API Microsoft Translation, kur ajo fillon, kufijtë dhe kështu me radhë.
Në thelb - vBET kërkojë API të jashtëm për përkthim. Kështu që ju duhet të jetë në dispozicion për të marrë përkthimin nga kjo API. Nëse API do t'ju japë asnjë përgjigje, atëherë ju nuk do të ketë përkthim - tekst vetëm bosh në vende të tilla. Pra, në thelb vBET po kur API jashtme refuzon të ju jap vBET përkthimi nuk do të japë atë në forum tuaj. Ju lutem vini re se në këtë moment vBET4.x mbështet 3 API në përkthim:
- Google API Translation v1
- Google API Translation v2
- Microsoft Translation API
Kështu që ju mund të zgjidhni atë që dëshironi të përdorni. Dhe ju mund të përdorni të paguar një edhe - konfigurim vBET lejon për të vendosur kyçe të kërkuara për Google v2 Translation API.
Ju lutemi vini re se ne lehtë mund të shtoni më shumë API translation to vBET. Pra, nëse ju e dini disa API tjera të përkthimit (të lirë ose jo) - ju lutem na jepni informacione dhe nëse kushtet e saj e Shërbimit lejon për këtë (që ne bëjmë vetëm gjëra ligjore) atëherë ne do të shtojë në mbështetje vBET për API të tilla:)
Korrekt mua, nëse unë jam gabim, por nga ajo që kam lexuar (http://code.google.com/apis/language/translate/v2/pricing.html) API Google v2 do të ngarkuar $ 20/1million karaktere përkthyer. Kështu që do të thotë në qoftë se një faqe tipike kishte 80chars/line, për 66 linja / faqe, ajo do të jetë 5.280 karaktere. 1.000.000 / 5280 = 189pages e tekstit përkthyer për $ 20. (~ 10cents/page) egër, veçanërisht nëse ju keni qindra spiders zvarritje faqen tuaj te internetit kërkojnë përkthime.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):