PDA

View Full Version: Zgjidhet Lloji Link

MicroHellas
12-11-10, 08:18
Përshëndetje,

Unë vetëm dua të di se çfarë kam nevojë për të zgjedhur si lloj lidhje (REQUEST_URI ose VBSEO_URI), duke pasur parasysh se po unë jam duke përdorur modulin e Muslimanët, por kryesore e mia VB nuk është Muslimanët miqësore (nuk ka rishkruar rregullat e Muslimanët).

Faleminderit
Maria

mateuszr
12-11-10, 10:03
Hello:)

A keni aktivizuar Muslimanët në të gjitha? Nëse jo, sipas përshkrimit në panelin admin forumi:

Për lidhje të para vBulletin përdorimin REQUEST_URI. Për lidhje të krijuar nga vBulletin përdorur VBSEO_URI. Për lidhje të krijuara për SEO tjera të qëndrojë me REQUEST_URI.
ju duhet të provoni "REQUEST_URI '.
Nëse jeni plotësisht të integruar me Muslimanët tonë, për të ndryshuar atë në VBSEO_URI

Ju lutem konfirmoni, nëse kjo ndihmon.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1