Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: Branding Prosti kupil, vendar še vedno besedilo kreditov v nogo

Države

Exclamation Branding Prosti kupil, vendar še vedno besedilo kreditov v nogo

Hi

Kupil sem branding brezplačno licenco, vendar še vedno kredit besedilo je v nogo.
    Samo kredit povezava je bil odstranjen.

Branding brezplačno pomeni, da ni omembe izdelek, to je tisto, kar sem kupil.

Kako ga odstraniti?

In ja, to mora biti standardna možnost.
    Ne, ne moreš prodati branding brezplačno, nato pa je blagovna znamka in nekako pričakujem uporabnikom za urejanje datotek vsakič, ko je nadgradnja!

Michał Podbielski (vBET osebja)

Hi upoštevajte, da se je s paket privzeto BF odstranimo le kreditne link, ampak kot lastnik licence BF imate vso pravico, da tudi odstranite informacije o izdelku. Navodila bodo poslali v PM.

Države

Ja vem, da ste ročaj je na ta način.

Vendar pa to ni dobra praksa.

Branding brezplačno pomeni "brez branding" in da ni tisto, kar vam zagotavljajo!

Urejanje vaš izdelek datotek za odstranitev blagovnih znamk vsakič, ko sem nadgradnja je nadležno.
    Jaz plača za branding brezplačno izdelka, tako da prosim, kdo dostavi.

Jaz močno nakazujejo, vam ponovno preuči trenutni ravnanje z branding brezplačno

Ravno sem hotel napisati v prejšnjem sporočilu, da ne bo imela več v naslednjem za javnost, vendar želijo, da bi bilo lepo presenečenje in ga odstraniti, preden pošljete
    Izgleda, da ne bo presenečenje

Informacije, kako odstraniti, da je pošiljanje v PM tako kot je opisano v zadnji odgovor

Yes - Popolnoma se strinjam, da uporabniki z BF licenco želite nikakršnih informacij o različico izdelka.
    Prosimo, upoštevajte, da ne prodajajo branding brezplačen izdelek, vendar blagovne znamke brez licence, ki omogoča uporabnikom, da odstranite povezavo kredit (sploh ga odstranite privzeto, če nekdo naredi nadgradnjo ali novo namestitev). To je vse v skladu z licenco. Če se nekdo počuti zavajajo potem verjetno on ni prebral licenčno pogodbo. Tam je opisano, kaj pomeni Branding Prosti licenco in kaj omogoča. Prosimo, upoštevajte, da licenca ime ni predmet razlage - to je jasno opisal samega dovoljenja. Dostava kar prodamo. Prosim, ne kričati, da ne, ker to ni res - le preberite licenčno pogodbo in boste vedeli, kaj pomeni vBET Branding Prosti licenco.

Prav tako upoštevajte, da v zadnjih izdajah različico BF pustimo info različico izdelka, predvsem za podporo vprašanja - pomaga prepoznati, katera različica se uporablja brez dostopa do Admin CP. Ampak, ker večina uporabnikov BF uporablja svojo pravico odstraniti različico info, komaj so priložnost, da jo uporabljajo +, ko je opisano, da je le dodaten korak nadgradnja za različico BF, da ga odstranite spet + dodatne naloge za nas, da odgovor, kako ga odstraniti.

Tako smo se odločili, da ga odstranite privzeto v naslednji izdaji BF Mogoče bo nastavljiv - tako da uporabniki BF bodo mogli odločiti, morda samo odstraniti. Bomo videli

Države

Hvala vam.

Samo opomba:
    Verzija številke avtorskih besedil so vedno veliko varnostno tveganje, ker skeniranje neto za izkoriščanje žrtev je tako veliko lažje, če bi vsak spletni strani vam pove, da teče izkoriščati različico.

To je eden od razlogov za mene za nakup blagovnih znamk brezplačne različice

Torej, ste bolj zavarovani in vam ne bo treba odstraniti te informacije anymore

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •