PDA

View Full Version: Zahteva pomoč za privzeti jezik

Cybershaolin
14-11-09, 08:26
Res lep izdelek. Še enkrat hvala za to kramp. :)

Jaz bi potreboval pomoč ali imate prošnjo storiti. Za nove uporabnike na forumu, to je OK, saj imajo polja, da izberete privzete jezik, ampak za vse obstoječe uporabnike, ni določeno vrednost, to šele postavlja "Not set". Ali mi lahko poveste poizvedbo za izvedbo, da bi se samodejno privzetega jezika namesto "Not set" (v mojem primeru je to francosko za privzeto vrednost)? To je zato, ker tudi če si dal nit na forumu povedal, da uporabnikom, da gredo spremeniti svoje podatke, mnogi od njih ne bo prebral, da je nit.

Bilo bi lepo, če lahko spremenim to samodejno za moje obstoječe uporabnike.

Hvala.

vBET
14-11-09, 14:29
Vam ni treba nastaviti privzeti jezik za vaše uporabnike. Če ni določena privzetega jezika, potem vBET predpostavlja, da je isti kot jezik forum in ne ukrepa, ko nova sporočila prihajajo (povzročajo tisti, so v jeziku forum):)

Cybershaolin
14-11-09, 17:50
OH, ni vedel o tem, žal. Hvala za odgovor.

vBET
14-11-09, 23:53
Ni problema - jaz sem tukaj, da vam pomagajo:) Vprašaj, ko jih potrebujete. Tudi za nove funkcije ali integracije:)
Hvala.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1