КПК

Прагляд поўнай версіі: Запытаць дапамогу для мовы па змаўчанні

Cybershaolin
14-11-09, 08:26
Сапраўды добры прадукт. Яшчэ раз дзякуй за гэты хак. :)

Я б патрэбна дапамога ці ёсць просьба зрабіць. Для новых карыстальнікаў на форуме, гэта нармальна, так як яны маюць поле для выбару па змаўчанні мову, але для ўсіх існуючых карыстальнікаў, няма ніякага значэння, устаноўленага, ён проста ставіць "Не ўстаноўлена". Не маглі б вы даць мне запыт для выканання таго, каб аўтаматычна змяшчаюцца мовы па змаўчанні замест "Не ўсталяваны" (у маім выпадку гэта французскі для значэнні па змаўчанні)? Гэта таму, што нават калі вы паставіце тэмы на форуме казаў, каб карыстачы пайсці змяніць свае дадзеныя, многія з іх не будзе чытаць гэтую тэму.

Было б добра, калі я магу змяніць гэта аўтаматычна для майго існуючых карыстальнікаў.

Дзякуй.

vBET
14-11-09, 14:29
Вы не павінны ўсталяваць мову па змаўчанні для карыстальнікаў. Калі ні адна мова па змаўчанні ўсталяваны, то vBET мяркуе, што яно такое ж, як форум мовай і не прадпрымаць ніякіх дзеянняў пры атрыманні новых паведамленняў прыходзяць (выклікаюць тыя ў форуме мове):)

Cybershaolin
14-11-09, 17:50
ЁН, не ведаў аб тым, што, прабачце. Дзякуй за ваш адказ.

vBET
14-11-09, 23:53
Няма праблем - Я тут, каб дапамагчы вам:) Спытаеце, калі вам трэба. Акрамя таго, для новых функцый ці інтэграцыі:)
Дзякуй.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1