PDA

View Full Version: Kateri mods je treba podpreti z vBET?

vBET
10-11-09, 05:30
Najboljši odgovor je - vse je mogoče;)

Seveda veliko mods ne potrebuje integracije. Vendar bo vsak mod, ki bo omogočil, da napišete nekatere vrste sporočil, ali bodo uporabljali nazivi delovnih mest potrebovali nekaj integracije.

Kateri mods misliš, da bi morali povezati najprej?

Daj nam namig in vaš forum se bo v celoti integriran z vBET veliko hitreje! :)

dai-kun
10-11-09, 07:41
Najlepša hvala, da ste to povezovanje z vBADynamics. Uporabljam ga na moj forum, ki ste verjetno že videli. Trudim se dogaja v tej točki s prevodom na ampak me vrne nazaj na domačo stran. Hotel sem vas vprašati o tem, vendar je bil preveč leni in pozabil. Imam okoli 250k + delovno mesto, ki mod, tako da bi bilo super, če je mogoče, da je povezano z vBET.

Prav tako bi želel predlagati PhotoPost PHP Gallery Photo Sharing s foruma za vključevanje vBulletin (http://www.photopost.com/). No, obstaja veliko slik tam, ampak želim, da člani vsaj biti sposoben brati komentarje v svojem jeziku. Trenutno se preusmeri nazaj na domačo stran, če sem poskusil, da si ogledate prevode to.

Hvala!

Cybershaolin
16-11-09, 06:04
Rad bi, da je to kramp je treba podpreti: Cyb - klepetalnici (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201283)

To bi bilo lepo, če bi se vsa sporočila, vsebina prevedena tudi. Ne vem, če je mogoče, vendar vas prosim. :)

Kolbi
18-11-09, 14:49
Cyb - Statistika Napredno

m_k
03-12-09, 05:08
dobil mod nameščen in deluje, vendar ni jasno, če obstaja nek način, da ga delo z mojim dvema glavnima plugins, PhotoPost vBGallery v2.5 in vBadvanced Links Directory v3.2.0

še kdo imel sreče z eno od teh še?

simit patel
03-12-09, 23:24
vbadvertise, in vsi izdelki, ki jih vbcredits. Mislim, da so podjetja, ki ga bodo imeli koristi od stabilne iskanje partnerjev v ekosistemu vBulletin delati. Mislim, da vbcredits lahko fit zakona, smo bili približno za nekaj časa zdaj in da veliko izdelkov. oglaševanje modul zlasti bo povpraševanje, da se je treba prevesti.

yahoooh
14-12-09, 22:40
vbolg različico 2.0.2 in zgoraj
Prav tako
to veliko addon:
Povezave in prenosi Manager
Povezave in prenosi Manager - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=216118&highlight=links)

El Caballo
18-09-10, 14:44
Hi, glavni mods, ki jih uporabljamo, so;
vb kreditov deluxe
vb Kladioničar
PhotoPost pro-vidim, da deluje! Great
Turnirji in lestve
mikro novice

Imel sem povezave do njih, vendar ne morejo uporabljati povezave tukaj. Ali ti vse veliko dela z VB Enterprise? Če je tako, bom kupil VB Enterprise še danes!

Ups žal, jaz raba vBulletin 4.0.5

vBET
20-09-10, 12:50
Hi, glavni mods, ki jih uporabljamo, so;
vb kreditov deluxe
vb Kladioničar
PhotoPost pro-vidim, da deluje! Great
Turnirji in lestve
mikro novice

Imel sem povezave do njih, vendar ne morejo uporabljati povezave tukaj. Ali ti vse veliko dela z VB Enterprise? Če je tako, bom kupil VB Enterprise še danes!

Ups žal, jaz raba vBulletin 4.0.5

Hi. Prosimo, upoštevajte, da podpiramo vB4:) Tudi z Publishing Suite (tako blogov in CMS preveč):)

O vaši plugins. Ne morem dokončno povedati v tem trenutku ne bodo vsa dela brez dodatnih integracije, vendar upoštevajte, da se večina plugins deluje brez dodatnih korakov integracije. Dodatna integracija je potrebna le v posebnih primerih, kot so strani v celoti, ki ga mod, ki ne podpira global_complete kavelj, ali mod, ki ustvarja strani zunaj imenik forum v URL.

Prav tako si lahko samo preveri, za katero koli vprašanja, se bo pojavilo z uporabo vBET brezplačno različico. To je veliko počasnejši, vendar pa vam bo pokazal ne vprašanj ne obstaja. In potem jih lahko kupite hitreje plačljivo različico z veliko dodatnih funkcij:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations