PDA

View Full Version: Rešeno Problem z "Post Hvala Hack 7,82"

trevis
08-05-10, 21:35
zdravo!Je "Post hvala kramp 7.82" ne deluje, če obiskovalec ogleduje stran v drugem jeziku kot privzeto.Ali obstaja način, da se določi to? : zamenjati: Hvala, Rafael.

trevis
08-05-10, 21:51
Jaz added ekvator "post_thanks.php" v razdelku "Ignore URLs" Ampak še vedno ne deluje. Vidim, da URL ne vsebuje jezik informacije, vendar še vedno ne deluje.[] s.

vBET
08-05-10, 21:57
Prosim, daj mi URL - bom videl.

trevis
08-05-10, 22:11
Zelo čudno... v Chrome deluje v katerem koli jeziku, vendar ne v IE. Ali je razlaga za to?Spletna stran: Mandela Community-The sprednji strani (http://www.mandela.org) bom dal vi prepričevalnost v test za PM

vBET
08-05-10, 22:52
Oprosti, ampak stran, ki ste mi dali prevaja. Prosimo, da natančno povezavo, ki bo crash po prevodu, tako kot ga je opisal - nisem seznanjen čarovnica mod opisali tako da moram natančno na mestu.

O IE in drugih brskalnikih: vB ima posebne blokov kode za "posebne" brskalnik;) Torej, ja - nekaj drugega se lahko zgodi za IE.

trevis
08-05-10, 23:10
To sporočilo je napisan v jeziku portugalščina (http://www.mandela.org/showthread.php?t=8) sledi, je http://www.mandela.org/tks.jpgEu podoba. ni mogoče priložiti slike na tem forumu...: ()

vBET
08-05-10, 23:21
Potrdil tudi delajo po Opera.

Vidim vprašanje pod IE - stran je dobro ustvarjen, ampak skripte za dodajanje / odstranjevanje zahvaljujoč ne delujejo pravilno. Vidim, da se kaj zgodi, da brskalnik glej skripte - najbrž se raztrešči na strani strežnika.

Ne morem reči nič posebnega, brez možnosti, da bi napisali nekaj dnevnikov in analizirajo navedene. Prosimo, PM me podrobnosti dostop do vašega FTP.

Če želite inverstigate sami potem kot namig bom dodal, da ko se zahvaljujemo nato na strani strežnika se uporablja datoteka post_thanks.php kode in ocenjevanje zahteva je v tem polju, če:

if ($_REQUEST['do'] == 'post_thanks_add')

vBET
15-05-10, 00:49
Vse povratne informacije? Lahko vprašanje je zaprt?

trevis
15-05-10, 01:01
Vse povratne informacije? Lahko vprašanje je zaprt?
Jaz bom na njem delajo ta vikend, daj mi nekaj dni ... prosim. [] S!

vBET
15-05-10, 01:04
Ni problema - vam lahko ponudimo pomoč na tem področju, če želite:)

trevis
15-05-10, 01:11
Ok! Vi ste super ****** manjka nekaj podrobnosti za svojo spletno stran, ki delujejo v načinu proizvodnje:)

vBET
20-05-10, 17:18
Samo, da preveri, saj je težko obdržati sinhronizacijo med delovnimi mesti in PMS (veliko strank). Ali problem je rešen, ali je še na krovu?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1