PDA

View Full Version: Rešeno Google v2 api, ne pa označen čeprav je

tavenger5
15-02-12, 20:58
kot pravi naslov. "Samo uporabo Google" nastavljena ne

tavenger5
15-02-12, 21:26
Naj Opomba, da drugi ponudniki so na voljo v trenutku odkar jaz ugibati, da je bila dosežena dnevni max. Google je na voljo, vendar ni je označena kot taka.

r.dziadusz
16-02-12, 19:56
Zaženite preskusi za google. Imate:
vBET prenesli datoteke - > storiti-ne-upload - > Orodja - > googleapiv2test.php
Postavite v ste forum korensko mapo in mi Pokaži rezultate

tavenger5
16-02-12, 20:02
Preskus zagona prevajanje za Google API v2
Rezultat preskusa: {"napaka": {"napak": [{"domene": "usageLimits", "razloga": "accessNotConfigured", "sporočilo": "Dostop ni konfiguriran"}], "oznaka": 403, "sporočilo": "Dostop ni konfiguriran"}}
Test napaka:
Čas povezave (ms): 502.209960938

Ki je čudno, ker niso spremenili, nastavitve v Google API konzole

r.dziadusz
17-02-12, 22:09
Prvi:
Vaš Google translation API v2 vklopilo pred do neznane napake ali pa ni delo iz beggining?
Če uporablja za delo, moramo stik Google storitev, če ne, lahko vas prosimo, najprej preverite:

-Če je zaračunavanje omogočen prek konzole APIs
-Če imate vBET configurated pravilno

Prav tako sem našel drugo možno rešitev:

To je, da sem naredil in na izklop Prevedi api storitev samo

Poskusite vklopiti in na izklop

tavenger5
17-02-12, 23:07
-Prevajanje Google v2 API, delal globe pred moj zadnji nadgradnjo na najnovejšo različico
-Zaračunavanje omogočena
-API ključ in vse, ki se ujema v vBET, ni druge nastavitve, razen uporabo google samo so nespremenjeni
-Sem poskušal struženje api in na izklop

r.dziadusz
21-02-12, 00:06
Tako ok, bo pisati Google v vašem imenu, ali vam je všeč to naredite v svoj?

tavenger5
21-02-12, 19:56
Če bi naredil, da bi bilo super. Pustiti mi znanje če potrebujete druge informacije.

r.dziadusz
22-02-12, 00:01
Pošta, sended, Čakanje na odgovor

tavenger5
22-02-12, 03:30
Sem že pisal sporočilo v skupini Google in izgleda, da je nekdo od Google je določen. Problem rešen!

r.dziadusz
22-02-12, 20:22
Vesel, da vam pomaga:)

yuriygorlov
19-09-12, 03:18
Imam ta problem preveč:-(((začetni preskus za Google prevod API v2Test rezultat: {"napaka": {"" napake: [{"domena": "usageLimits", "": "razlog accessNotConfigured", "": "dostop do sporočilo ni konfiguriran"}] "kodo": 403, "sporočilo": "dostop je ni konfiguriran"}} Test napaka: vez čas (ms): 77.92724609375

Marcin Kalak
19-09-12, 10:31
Ali imate pravilno nastavljen vBET? Ali ste preverili, Google API konzolo?

Marcin Kalak
02-10-12, 17:15
Ni odziva - obravnava problem je izginil. Če ne pišite tukaj.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1