PDA

View Full Version: Rešeno vBET navada vrnitev v angleškem jeziku, za goste z nogo zastavice

Michael
24-12-09, 21:54
vBET navada vrniti v angleškem jeziku z nogo zastavice:

Forum Teen>> Teen Pomoč | Teen Nasveti in podpora | Teen Chat <<(http://www.teenforumz.com/)

vBET
25-12-09, 18:28
Vidim. Prav tako vidim, da deluje po nekaj kratkem času - prosim povej mi, kaj je vaša vrednost za Admin CP -> vBET -> Razno -> Language piškotek čas za življenje?

Michael
25-12-09, 18:29
To je na privzeto, ki je določen na 10.

vBET
25-12-09, 18:32
Privzeto je 1. Prosimo, jo nastavite nazaj na 1 in povej rezultat.

Michael
25-12-09, 18:34
Odlično! Hvala vam. Verjetno sem jo spremenili in pozabili na to. Sem zbrala ta nastavitev pomeni vBET sledenje piškotek umre po 1 minuti neaktivnosti pravilna?

vBET
25-12-09, 18:50
To je v nekaj sekundah in je za spremljanje prevodi tudi, ko se zgodi preusmeritve. Mi bo raziskati vseeno, saj je posebna vključena skripta, ki bi morala priznati, da je bilo res ljudi ne preusmeritve. Ampak vesel, da imate rešitev zdaj:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations